Deze kinderen van BN'ers lijken sprekend op hun ouders

BN'ers
door Nienke
zondag, 05 mei 2024 om 14:00
realitynl 74
"De appel valt niet ver van de boom", is een uitspraak wat bij deze kinderen van bekende Nederlanders zeker van toepassing is. Ze hebben de looks of volgen hetzelfde carrièrepad als hun ouders. Hier zijn vijf kinderen van bekende Nederlanders die als twee druppels water op elkaar lijken.

Lío Zion Vaes Scholten 

Lío is nog maar net vier jaar en is het zoontje van Lil' Kleine oftewel Jorik Scholten en Jamie Vaes. Lío woont op dit moment op Ibiza bij zijn moeder Jamie en ziet zijn vader Jorik regelmatig. Ook al is Lío nog zo klein, hij lijkt sprekend op zijn vader!

Shane Kluivert

Shane Kluivert is zestien jaar en is de jongste zoon van Rosanna en voormalig profvoetballer Patrick Kluivert. Zo gaat hij niet alleen qua looks achter zijn vader aan, maar ook op het gebied van carrière. Zo speelt Shane als aanvaller in de jeugd van FC Barcelona!

Sem van Dijk 

Sem van Dijk is de achttienjarige zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Je kan wel echt zeggen dat het een mix is van beiden! Al treedt Sem wel al wat meer in de voetsporen op het gebied van carrière bij zijn vader. Zo heeft Sem inmiddels al eigen muziek uitgebracht en een nummer met zijn vader!

Mark Gillis

Mark Gillis is als het ware opgegroeid op de verschillende vakantieparken van zijn vader Peter Gillis! Zo was Mark na schooltijd en in de weekenden te vinden op het park, waarbij hij zijn vader al hielp met het onderhouden daarvan. Daarmee heeft hij het werk van zijn vader overgenomen. Niet alleen het werk is hetzelfde, zo lijken ze ook nog op elkaar!

Noa Vahle 

Noa Vahle is vierentwintig jaar oud en is de dochter van Linda de Mol. Ze delen niet dezelfde carrière, maar lijken sprekend op elkaar met hun blonde haar! Noa is een sportpresentatrice en verslaggeefster! Noa kwam onlangs nog in het nieuws na de aankondiging van haar vriend!