Deze koppels hebben 2022 niet overleefd

BN'ers
door Sophie
zaterdag, 07 januari 2023 om 8:50
marco en leontine breakup
Het jaar 2023 is aangebroken, maar wat een jaar was 2022. Het was het jaar van de juice, de schandalen én de break-ups. Deze koppels hebben 2022 niet overleefd.
Marco Borsato en Leontine
Nadat het stel de relatie een nieuwe kans gaf, besloten Marco Borsato en Leontine in 2022 tóch uit elkaar te gaan. Dit kwam voornamelijk door de aantijgingen tegen Marco Borsato omtrent The Voice of Holland. Volgens Story zou hij haar hebben laten weten 'dat het beter is om even geen relatie te hebben'.
Al langere tijd hadden Lil' Kleine en Jaimie Vaes een knipperlicht relatie. De relatie was definitief voorbij nadat er door Yvonne Coldeweijer een video werd uitgelekt waarin te zien was hoe de zanger zijn vriendin mishandelde tijdens een ruzie in de auto.
Jaimie deed uiteindelijk aangifte en besloot naar Ibiza te vertrokken. Ze strijden vandaag de dag nog steeds over hun bezittingen en over de omgangsregeling van hun zoontje Lío.
Thomas van der Vlugt en Merel Beks
Thomas van der Vlugt leek de liefde gevonden te hebben bij 'bond girl' Merel Beks. "Ik ben wel echt verliefd en zoals nooit tevoren", zei hij. Toch doken er naderhand beelden op van Thomas die het met andere vrouwen óók heel gezellig had.
Merel was hier helemaal kapot van en deelde een emotionele boodschap op Instagram. "Ik voel me voor schut gezet", vertelde ze. "Mijn hart is gebroken." De reactie van Thomas was erg pijnlijk: "Helaas lopen dingen soms anders dan je in eerste instantie voor ogen hebt."
De relatie van Jeroen Rietbergen en Linda de Mol strandde toen hij is januari werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. Hij vertrok naar de Verenigde Staten om naar een kliniek te gaan wegens zijn verslaving die hem aanzette tot het grensoverschrijdende gedrag.
reality nieuws post facebook 11 63b2ec8d5ab6a 2
Nick en Simon
Nick en Simon bevestigen in augustus 2022 te stoppen als duo. Hierna kwamen er verschillende geruchten naar boven over de reden van de breuk. Simon zou een affaire hebben gehad met de vrouw van Nick en er zou flinke bonje zijn tussen de twee. Beiden ontkrachten ze deze geruchten, voor Simon zou simpelweg 'de lol' eraf zijn.
André Hazes en Anne Rose Zonneveld
We kunnen het liefdesleven van André Hazes bijna niet meer bijhouden, maar we zijn Anne Rose Zonneveld niet vergeten. Hij zou, net als bij Sarah van Soelen , bij Anne Rose en haar ouders zijn ingetrokken. Maar zonder dat de twee de relatie officieel bekend hadden gemaakt, was de relatie ook alweer voorbij.
andre en anne rose zonneveld 63b2f3a335cdc
.. en Sarah 2.0
Natuurlijk hebben we nog de meest recente ex-vriendin van André Hazes: Sarah Salah, oftewel Sarah 2.0. De twee werden samen gespot in het vliegtuig richting Dubai, deze video verscheen op menig roddelkanaal. De twee maakten hun relatie nooit officieel bekend, maar Sarah heeft een tijdje terug de relatie bevestigd. De twee hadden al trouwplannen en zouden gaan samenwonen. Maar zo ver kwam het niet voor de twee.
andre en sarah salah 63b2f4163b04d
Luca Borsato en Daisy Piras
De relatie leek ontzettend leuk tussen Luca Borsato en Daisy Piras, ware soulmates leken het wel. Toch kon Luca het niet laten om ook contact te hebben met andere dames tijdens hun relatie. Dit viel niet in goede aarde bij Daisy. De twee besloten dit jaar dan ook als vrienden verder te gaan.
luca borsato en daisy piras 63b2f4daad980
Montana Meiland en Dirk Hoogstraten
Op de valreep kwam er nog een break-up bij in 2022. Montana Meiland en Dirk Hoogstraten besloten uit elkaar te gaan. Ze zouden nog heel veel van elkaar houden, maar toch besloten hebben dat hun relatie hier eindigt.