Dit is de bekende vriend van Maan

BN'ers
door Nienke
donderdag, 09 mei 2024 om 17:00
realitynl 7
Maan kunnen we natuurlijk allemaal kennen door haar winst bij The Voice en haar grote hits die in de Nederlandse hitlijsten paraderen. Dat is natuurlijk niet het enige, tijdens de opnames van een nummer is de vonk overgesprongen, en wel bij déze bekende.
Maan had sinds 2017 een relatie met Tony junior, dit heeft helaas niet lang standgehouden. Zo zijn de twee in 2019 uit elkaar gegaan, maar gaven ze aan dat ze nog veel liefde voor elkaar hebben. Hierna heeft Maan besloten om het ‘wat rustiger’ aan te doen met haar liefdesleven en dit wat meer privé te houden. Tenminste, zo leek het want momenteel heeft Maan de liefde opnieuw gevonden.

Bandlid

Deze liefde is voor ons geen onbekende, het is namelijk: Karel Gerlach. Hij is de zanger van Goldband, die hoog in de hitlijsten hebben gestaan met het nummer 'Noodgeval'. De vonk is voor de twee in de studio overgesprongen. Zo maakte Maan samen met de band het nummer 'Stiekem'. Stiekem was het zeker, want het heeft wel een tijdje geduurd voordat de twee het prachtige nieuws bekend maakte dat ze een relatie hadden.

Over Karel

Karel heeft samen met zijn vrienden de Haagse band opgericht, dit begon eindelijk als grap, maar is uiteindelijk goed uitgepakt. De naam Goldband is afgeleid van het gelijknamige merk van gips en verwijst dan ook naar het feit dat de jongens vóór hun muziekcarrière als bouwvakkers werkzaam waren. De jongens zijn in 2019 gestart met de band en waren op verschillende festivals in Nederland en België te vinden.

Geruchten

Er gingen langere tijden geruchten rond dat de twee relatieproblemen zouden hebben. Zo plaatsten ze niets meer van of met elkaar en het was verdacht stil bij de twee. Onlangs hebben ze die geruchten ontkracht en hebben ze een reactie gegeven dat de twee nog steeds een setje zijn!