Dit is de (bekende) vriendin van Tim Hofman

BN'ers
door Nienke
zondag, 31 maart 2024 om 9:30
realitynl 84
Tim Hofman is bekend als presentator van zowel televisieprogramma's als van de YouTube serie BOOS. Past er een liefde in dat drukke leven? Voor Tim wel! Dit is de vrouw waarbij Tim 's avonds bij op de bank ploft!

Tim Hofman

Tim kunnen we allemaal kennen als de man die de schandalen van The Voice of Holland aan het licht heeft weten te brengen. Dat niet alleen, zo heeft Tim ook een BOOS-aflevering gemaakt over de moordpoging die op hem is gezet. Naast het drukke werkleven heeft Tim ook een bruisend privéleven en een vriendin! Zo is Tim inmiddels al zeven jaar samen met Lize Korpershoek en Lize is geen onbekende in de mediawereld! Lize was model, heeft columns geschreven voor Viva en Glamour, bracht een prentenboek uit over haar katten, maakte YouTube video's, een podcast en maakte documentaires voor de VPRO.

Documentaire 

Met de documentaire had ze veel bereik bij de mensen thuis. De documentaire was een onderzoek naar Lize haar eigen libido. Dit wilde ze onderzoeken omdat haar libido na de verliefdheid verdween, Tim was dan ook veel in de documentaire te zien. De documentaire riep veel reacties op bij kijkers, maar gelukkig kreeg Lize ook positieve reacties en antwoorden!

Openheid

De relatie tussen Tim en Lize is niet altijd over rozengeur en maneschijn gegaan. Zo zijn Lize en Tim erg openhartig naar elkaar toe in de relatie en de buitenwereld. Zo is het een tijdje uit geweest tussen de twee omdat Lize haar voorkeur wilde onderzoeken. Zo gezegd, zo gedaan en Tim gaf Lize al de vrijheid ervoor. Tim heeft in een interview vertelt dat hij er heel verdrietig om is geweest en hij "wist niet of ze weer terug komt." Gelukkig zijn de twee alweer drie jaar samen na dat dit is gebeurd! Het lijkt erop dat de twee enorme lol hebben met elkaar en dat ze gelukkig zijn! Hieronder staan wat foto's van het stel.

Een recente foto van het stel.

Een foto uit 2014 met hun tweede live gesprek!