Dit is de knappe zoon van Wendy van Dijk

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 20 april 2024 om 17:00
realitynl 13
Wendy van Dijk is erg bekend op de Nederlandse televisie. Zo was ze samen met Xander de Buisonjé waarmee ze een zoon heeft gekregen. Hij is erg bekend op sociale media, waaronder Instagram en YouTube.

Sem van Dijk

De zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, maakt net zoals zijn vader, graag muziek. In 2021 bracht Sem zijn eerste single Hallelujah uit, daarna hebben er nog meer singles gevolgd. Hij is erg bekend op sociale media waaronder Instagram en YouTube. Op zijn Instagram account heeft hij bijna 150.000 volgers.

Bekend van...

Sem van Dijk heeft een uitgesproken mening over de term 'nepobaby'. Dit ben je als je ouders bekend zijn en het kind later ook bekend wordt. Sem zegt dat het juist moeilijker is als je ouders bekend zijn. Mensen zijn bevooroordeeld over het feit dat kinderen van bekende ouders, makkelijker dingen bereiken. Sem zegt het volgende in een interview bij LINDA: "Ik begrijp dat mensen dat denken, maar ik vind het onzin. Je moet het wel zelf doen.” Sem heeft zelfs een rap geschreven over hoe het is om bekende ouders te hebben.

Teruggetrokken

Hij zoekt nu doelbewust de schijnwerpers op als artiest. Sem heeft eerder bij een groep gezeten op YouTube wat een enorme fanbase heeft weten te winnen. Hierna deed Sem zo'n twee jaar media afstand, zoals hij zelf zegt: "Weinig online delen, geen samenwerkingen aangaan, op mezelf focussen. Nu weet ik dat ik niets liever wil dan muziek maken. Mijn dromen najagen – wat neerkomt op muziek maken en delen – daar komt nu eenmaal een bepaalde soort aandacht bij kijken."

Privé

Sem van Dijk zou een vriendin hebben en deelt regelmatig foto's van hun samen op zijn Instagram. Eerder zouden er geruchten zijn dat Sem al maanden vreemdgaat en dat dit niet de eerste keer zou zijn geweest. Tot op de dag van vandaag is dit niet bekend.
Benieuwd hoe Sem eruit ziet? Hier zijn een paar foto's!

Samen met zijn moeder

Samen met zijn vader