Dit is de miljoenenvilla van Rico Verhoeven en zijn nieuwe vriendin!

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 01 juni 2024 om 12:30
realitynl 52
Serieuze toekomstplannen voor Rico Verhoeven en zijn huidige vriendin Naomy van Beem. Zo heeft Rico een foto op zijn Instagram gedeeld waarop te zien is dat hij en zijn vriendin hebben getekend voor een woning. Het is zeker geen bescheiden stulpje!
"We hebben een huis gekocht," schrijft Rico bij een foto waar het stel een handtekening zet onder het koopcontract. "We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces. We hebben vandaag onze eerste afspraak met de architect en we zijn zo blij om straks de eerste tekeningen te zien van alle ideeën die we eerder hebben besproken.”

De plek

Hoewel de plek niet benoemd is waar het stel gaat wonen, is de woning zeker niet onbekend! Zo gaat dit om een vrijstaande miljoenen villa in Amsterdam Nieuw-West. Volgens Shownieuws heeft deze villa zo'n 1,3 miljoen euro gekost. "In eerste instantie had het huis een commerciële bestemming, maar dat is nu veranderd naar wonen, dus nu kan hij er echt een schitterend paleis van maken," vertelt een van de deskundigen in de uitzending.

Ambitieus

Rico en Naomy hebben ambitieuze plannen voor het opknappen van de woning. "We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in dit proces. Vandaag hadden we onze eerste afspraak met de architect en we zijn zo enthousiast om binnenkort de eerste schetsen te zien van al onze besproken ideeën," schreven de twee op Instagram. Direct na de winst van de eerste Glory Grand Prix op 9 maart 2024 liet Rico weten dat het prijzengeld van 500.000 euro besteedt, gaat worden aan de verbouwing van deze villa.

Kosten

Ondanks dat de woning, vooral met commerciële doeleinden werd gebruikt, hebben Rico en Naomy een woonvergunning moet aanvragen. De vergunning is inmiddels verleend en het stel kocht deze woning voor 1.275.000 euro. Er zit een hypotheek op de woning van zo'n 1.205.000 euro. De villa heeft een oppervlakte van 96 vierkante meter!
huis rico verhoeven bb 1
Bron: Bekendeburen