Dit is de partner van Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

BN'ers
door Lois
zaterdag, 30 maart 2024 om 14:00
bob sikkes
Bob Sikkes, de aannemer en bouwdeskundige bekend van het populaire programma "Kopen Zonder Kijken", heeft niet alleen de gave om vervallen panden om te toveren tot droomhuizen, maar heeft ook menig kijker voor zich gewonnen met zijn helderblauwe ogen. Terwijl velen zich afvragen wie het hart van Bob heeft weten te veroveren, is het antwoord eigenlijk al lang bekend. Bob is al vele jaren gelukkig met zijn partner, Michiel Engbers.

Bob Sikkes

Bob is bekend als bouwdeskundige en co-presentator van de succesvolle televisieseries: Verbouwen Zonder Grenzen, tv-Makelaar: Mission Impossible, Bouwval Gezocht en vanaf 2018 Kopen Zonder Kijken.
In het programma 'Kopen Zonder Kijken', waarin Bob Sikkes wekelijks zijn expertise inzet om bouwvallen om te toveren tot pareltjes, is hij zeer bekend om zijn talent en charme. Op sociale media uiten velen hun bewondering en zelfs een tikkeltje verliefdheid voor Bob. 'Ik heb een crush op Bob van Kopen Zonder Kijken,' schreef een kijker al eerder op Twitter. 'Ik dacht ook toen ik hem zag, wat een leuke knappe kop,' liet een andere kijker weten. 'Heel charmant ja.'

Trends

Echter, voor degenen die stiekem hopen op een kans bij Bob, is er slecht nieuws. Bob en Michiel delen al sinds 2001 een liefdevolle relatie en wonen al 23 jaar samen in een ruim appartement in Amsterdam. Als aannemer heeft hij het natuurlijk geheel naar eigen smaak gemaakt. 'In de loop der jaren hebben we eindeloos verbouwd,' heeft Bob eerder laten weten in de Volkskrant.
'Zo is de muur van de keuken eruit gehaald. Ik ben erg van het licht en die muur hield nogal wat licht tegen.' Maar de neiging om steeds iets te veranderen in huis heeft hij dan weer niet. 'Ik wil het hier vooral rustig houden. De laatste trends hoef ik niet te volgen. Die gaan zo snel voorbij. In mijn vak vind ik het ook moeilijk om te zeggen wat blijft en wat een korte trend is. Michiel en ik zijn vrij stijlvast en hebben veel meubels al heel lang.'

Sociale media

Michiel studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkt al twintig jaar in het onderwijs, momenteel als geschiedenisleraar op het Hageveld College. Net zoals Bob is er weinig van Michiel te vinden op social media. Toch hebben we een kiekje gevonden.