Dit is de partner van London Loy

BN'ers
door Nienke
zondag, 10 maart 2024 om 11:00
realitynl 7
London Loy kunnen we allemaal kennen aan zijn deelname van Expeditie Robinson. Op dit moment zit Loy in het programma Special Forces VIPS. Nieuwsgierig naar het gezicht wat er achter deze stoere man schuilt?

Special Forces VIPS

We kunnen nu al een aantal weken genieten van Special Forces VIPS. Twaalf bekende Nederlanders gaan in de hete Marrokaanse woestijnen, de uitdaging aan. Éen van deze deelnemers is TV-kok London Loy. Voor Loy was de deelname aan dit programma, iets wat hij van zijn bucketlist af kon vinken. Zoals Loy het zei op zijn Instagram: "Het meteen een volmondige ‘ja, ik doe mee’ toen ik hiervoor werd gevraagd."

London Loy

Loy is een 49-jairge chefkok, geboren én getogen in Amsterdam met Surinaamse komaf. Mensen kunnen Loy kennen van televisieprogramma's. Zo was Loy dagelijks te zien als vaste chef-kok bij koffietijd. Maar ook in programma’s zoals de Food Truck Challenge, Top Chef Academie, Dance Dance Dance en zelfs Expeditie Robinson heeft hij zijn culinaire talenten laten zien. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Zo is Loy ook persoonlijke chef van niemand minder dan Rico Verhoeven. Zo bereid Loy voedzame- en gezonde maaltijden zodat Rico op z'n top is voor de wedstrijden. Met kers op de taart heeft Loy ook een boek genaamd: "Let's go" geschreven. In het boek neemt hij de lezers mee op ontdekkingsreis door voedzame ingrediënten met hun werking op het lichaam en de geest. London heeft met zijn charismatische persoonlijkheid veel indruk gemaakt bij zijn mededeelnemers, als kijkers van Special Forces VIPS.

Partner en gezin

Deze veelzijdige man staat er natuurlijk niet alleen voor. Zo is Loy vorig jaar getrouwd met zijn vrouw Nadia, waarmee hij al zeventien jaar samen is. Samen hebben ze twee kinderen. Hij heeft een zoontje Satori van veertien jaar en een dochter Nin-Jah van dertien jaar oud.