Dit is de prachtige stadsvilla van Youp van 't Hek

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 15 juni 2024 om 15:30
realitynl 2
Youp van 't Hek heeft zijn laatste voorstellingen gehad in Carré en voor hem is het nu na 50 jaar op het podium te staan, toch écht voorbij. Gelukkig kan hij nu op-en-top genieten van zijn artistieke en luxe stadswoning in het hartje van Amsterdam. Benieuwd naar hoe deze eruit ziet? Blijf dan zeker lezen!
Youp van 't Hek is geboren in Naarden en opgegroeid in een gezin dat veel belangstelling heeft voor muziek en theater. Youp was als kind al druk conferences en liedjes aan het schrijven en droomde van volle theaterzalen. Toen Youp nog maar achttien was, was hij al voortdurend bezig met het schoolcabaret en draaide hij twee avonden in de week voor een zaal van 500 mensen! Youp heeft onlangs zijn afscheidstournee erop zitten, zo zegt hij het cabaretwereldje na 50 jaar toch echt gedag. Nu is het tijd voor Youp om te genieten van zijn wel verdiende pensioen en dat dan toch wel in een kast van een woning!

Villa

Op 22 april 2024 heeft Youp het koopcontract ondertekent, dit betekent dat de villa toch écht van hem is. Youp heeft samen met zijn vrouw Deborah een mooi stulpje op de kop weten te tikken én dit in het hartje van Amsterdam. Het is voor Youp de tweede keer dat hij de Prinsengracht inruilt voor een andere woning in Amsterdam. De prijs liegt er dan ook niet om, zo legde Youp zo'n 3,1 miljoen neer! Overigens heeft Youp een hypotheek van zo'n 2,1 miljoen op de woning laten vestigen.

Wat krijg je er voor?

Voor zo'n reusachtige prijs, heb je ook wel de nodige verwachtingen. De woning heeft een woonoppervlakte van zo'n 281 vierkante meter. In totaal zijn er wel zeven kamers te vinden waaronder vier slaap- en drie badkamers! Uiteraard heeft Youp een mooie tuin, een ruim balkon én een dakterras. Een échte eyecatcher is toch wel de glazen vloer, waardoor je direct in de slaapkamer onder je kan kijken! Voor zover is het nog niet bekend of het pand van Youp in de Prinsengracht al verkocht is.
972 2160
Bron: Bekendeburen
024 2160
Bron: Bekendeburen
936 2160
Bron: Bekendeburen