Dit is de vriendin van Marco Schuitmaker

BN'ers
door Nienke
zondag, 31 maart 2024 om 14:00
realitynl 89
Marco Schuitmaker is inmiddels al een tijdje gelukkig met een vriendin aan zijn zijde. Marco heeft meerdere keren aangegeven dat zijn vriendin liever niet in de spotlights wil staan. Nu is er toch een foto naar buiten gekomen wie dé vriendin van Marco Schuitmaker is!

Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker is in één klap bekend geworden door zijn grote hit 'Engelbewaarder'. Het leven van Marco stond ineens op zijn kop. Het is natuurlijk fijn om zo bekend te raken, maar dat kan ook zo zijn nadelen hebben! Zo heeft Jan Smit, Marco gewaarschuwd wat hij absoluut niet moet doen in het leventje als een volkszanger!

Thuis

Marco heeft eerder in een interview met De Telegraaf aangegeven: "Ook het leven van mijn vriendin is veranderd." En dat is natuurlijk te begrijpen als de naam van je vriend tussen die van andere grote bekende Nederlanders komt te staan! Zo geeft Marco aan dat ze daar beiden hun weg in zien te vinden. "We kennen elkaar heel goed we praten erover. Vertrouwen is een groot ding tussen ons en ik ben nuchter. Ik laat me niet gek maken. Niks is fijner dan als je thuiskomt en ook het gevoel hebt dat je thuis bent," aldus Marco.

Vriendin

Hoewel de vriendin van Marco liever geen mediapubliciteit wil, zijn er ook geen foto's van het stel te vinden op de socials. Hier is toch verandering in gekomen, want als je goed zoekt, is er toch een glimp van de vriendin verschenen op Facebook. Zo heeft de vriendin van Marco hem wél op haar Facebook geplaatst, maar zijn dit wel foto's die er een langere tijd op staan. "Van harte gefeliciteerd!" schreef Samantha Blanket vorig jaar nog op Facebook bij een foto van haar en Marco. Op haar pagina staat dat de twee sinds april 2020 een relatie hebben! Ben je benieuwd? De foto van de tortelduifjes is hieronder te zien!
<br>