Dit is de vriendin van rapper Snelle

BN'ers
door Lois
zondag, 05 mei 2024 om 12:30
snelle
Rapper Snelle, bekend van zijn liedjes "Smoorverliefd", "Reünie" en zijn deelname aan The Streamers. Inmiddels heeft hij een wassenbeeld in Madame Tussauds en een eigen documentaire op Netflix. 

Snelle

Rapper en zanger Snelle oftewel Lars Bos is al meerdere jaren actief in de muziekwereld. In 2019 nam hij zijn eerste Gouden Plaat in ontvangst en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Ondanks zijn successen komt Snelle van ver. Hij is geboren met Schisis (hazenlip) en werd daarom vroeger veel gepest. De grote doorbraak van Snelle was met het nummer 'Reünie' waarin hij terugkijkt naar de mensen die hem vroeger hadden gepest.

'Smoorverliefd'

De volgende grote solo single van Snelle was 'Smoorverliefd', dit nummer schreef hij voor een campagne waar gewaarschuwd werd voor het gebruik van smartphones in het verkeer. Het nummer werd een grote hit.
Zelf is Snelle op dit moment ook smoorverliefd, even werd gedacht dat hij samen met Maan de Steenwinkel een koppel vormde, maar niets is minder waar. Hij heeft zijn geluk gevonden samen met zijn vriendin Sterre wie we ook zien in de Netflix documentaire. Op het album Lars staat ook het nummer Zij laat me praten die hij speciaal voor Sterre heeft geschreven.

Vriendin

De vriendin van Lars Bos, zoals 'Snelle' echt heet, is een prachtige dame. Ze heet Sterre Kunzler en is de founder van een bikinimerk. Onder een post van Lars en Sterre samen zijn ontzettend veel lieve reacties van fans. Zo schrijft iemand: "Zo lief samen" en een ander: "Te leuk jullie". Ook Annemarie Keizer reageert onder de foto met drie hartjes.
Eerder werd bekend dat Snelle een deluxe versie van zijn album Achtentwintig heeft uitgebracht. Ook zit hij momenteel middenin zijn nieuwe tour, die hij bekendmaakte op zijn verjaardag. "Ik ben vandaag jarig en wie jarig is trakteert" begon Snelle zijn verhaal. Hij kondigt een tournee aan dat begint op 1 maart in Arnhem en eindigt op 4 mei in Antwerpen. De verkoop van de kaarten start vrijdagochtend.