Dit is de woning van Katja Schuurman

Dit is de woning van Katja Schuurman

door Denise

Last Laatst geüpdatet

Het privé leven van Katja Schuurman

Katja trouwde in 2006 met acteur Thijs Römer en kregen een dochtertje, Sammie. In 2019 trouwde zij opnieuw met Freek van Noortwijk en zij kregen samen dochtertje Coco. Helaas wilde de liefde geen stand houden en gingen Freek en Katja uit elkaar. Katja heeft hierna opnieuw weer de liefde gevonden bij Niek, maar ook deze relatie wilde niet lukken. In maart bevestigde Katja de relatiebreuk.

Het huis van Katja Schuurman

Katja Schuurman hoeft ter perse in het gooi of Amsterdam te wonen. Ze heeft helemaal haar plekje gevonden in het Uitdam. Uitdam is een dorpje gegrensd aan het IJsselmeer waar ze ontzettend veel ruimte heeft. Zo liet ze weten aan de site Buitengewoon: "Ik vind het heerlijk dat ik vlak bij mijn huis kan zwemmen en schaatsen. En dat ik een fikkie kan stoken op mijn eigen erf. "

Het dorpje Uitdam is heel klein. Zo zijn er maar 70 huizen te vinden en wonen er maar 170 mensen. In Uitdam kan ze ook geen boodschappen doen, want er is geen supermarkt te vinden. Dit doet ze dan in Monnickendam of Amsterdam. Katja heeft een groot stuk natuur waar zij lekker van kan genieten. Zo heeft ze ook uitzicht op het weiland. Als je daar niet zen van wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Katja heeft een heerlijke loungebank in de tuin staan waar je heerlijk kan relaxen. En we moeten zeggen: daar zijn wij wel heel jaloers op. Vanbinnen ziet haar huis er gezellig uit. In de woonkamer staat er een kleurrijke roze bank en hangt er veel sfeer. De muur hangt vol met posters en ook is te zien dat Katja dol is op planten. En kijk die Jungle kamer!! Dat wil je toch?

Wat een prachtig huis heeft Katja!

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk