Dit is het bizarre vermogen van Guus Meeuwis

BN'ers
door Nienke
zondag, 16 juni 2024 om 9:30
realitynl 116
Guus Meeuwis, wie kent hem niet? Guus is al heel wat jaren actief als zanger en is ook vaak te zien op het podium of bij verschillende televisieprogramma's. Guus gaat stoppen met zijn jaarlijkse show, wat heeft dit te betekenen voor zijn inkomsten? Wat is Guus zijn vermogen?
Guus Meeuwis is een bekende Nederlandse zanger met een groot repertoire. Hij heeft verschillende hits gescoord en is vaak te vinden in programma's én hij heeft zelfs zijn eigen documentaire uitgebracht. Guus paradeert al jaren met zijn concertreeks "Groots met een zachte G". Inmiddels heeft Guus het nieuws naar buiten gebracht dat hij gaat stoppen met de reeks. Het concert is voor Guus een groot gedeelte van zijn inkomen, kan hij hierna nog zijn hoofd boven het water houden?

Verdiensten

Guus heeft verschillende B.V's in zijn bezit voor de activiteiten die hij uitvoert. Een van die B.V's heeft een nogal komische naam, namelijk 'Kedeng Kedeng B.V.', deze gebruikt Guus voor zijn financiële administratie. De ondernemingen komen samen in de houdersmaatschappij Modestus Holding B.V. Deze is vernoemd naar de derde doopnaam van Gustaaf Stephanus Modestus Meeuwis. Een van de recentere jaarverslagen die in de KvK-registers te zien zijn, komt uit 2021. Destijds was er een bedrag van 8,2 miljoen af te lezen als eigen vermogen van Guus zijn bedrijf. Vergeleken met de cijfers van het jaar daarvoor (2020), is daar 1,9 miljoen bijgekomen! Guus verdiend natuurlijk zijn geld door de concerten en optredens die hij geeft.

Vermogen

Met al deze B.V's, zijn streaming-inkomsten, optredens, de deelnames aan televisieprogramma's en natuurlijk zijn eigen concert, hoeft Guus zich geen zorgen te maken. Hij beschikt daarnaast ook nog over vier huizen met een gemeenschappelijke aankoopwaarde van €2,1 miljoen. Als je dit alles bij elkaar optelt en ook ruimte houdt voor het oplopen van het vermogen, dan kom je op een aardig bedrag uit! Zo komen we op een geschat vermogen van 10 miljoen op! Ook na zijn concerten mag Guus nog in zijn enorme villa in Brabant blijven wonen!