Dit is het vermogen van Sophie Hilbrand

BN'ers
door Lois
zaterdag, 20 april 2024 om 9:30
sophie hilbrand
Sophie Hilbrand is een bekende actrice, presentatrice en documentairemaker. Ze is vooral bekend van haar eigen talkshow 'Sophie'. Maar wat is het vermogen van deze veelzijdige BN'er.

Sophie Hilbrand

Geboren op 26 oktober 1975 in Alkmaar, heeft ze een indrukwekkende carrière opgebouwd als actrice, presentatrice en documentairemaker. Ze werd bekend als presentatrice van het controversiële datingprogramma "BNN's Spuiten en Slikken", waarin taboes werden doorbroken en openhartige gesprekken werden gevoerd over seks en drugs. Als presentatrice van haar eigen talkshow "Sophie" toonde ze haar veelzijdigheid door diepgaande gesprekken te voeren met invloedrijke gasten, waarbij ze serieuze onderwerpen op een lichte, humoristische toon behandelde.

#GeenFilter-podcast

Naast haar televisiewerk heeft Sophie ook documentaires geproduceerd, waaronder "Sophie in de Mentale Kreukels", waarin ze haar persoonlijke ervaringen met burn-out deelde en ze heeft haar talenten ook achter de schermen laten zien als producent.
Sophie Hilbrand is eerder in gesprek gegaan met de makers van de podcast #GeenFilter, die haar daarvoor bekritiseerden om haar uiterlijk. Een foto daarvan delen Farja Farvardin, Tamara Elbaz en Maria Tailor op het Instagram-account van hun podcast. “Zat ze dan in het hol van de leeuw deze morgen”, schrijven zij bij een foto met Hilbrand. 

Vermogen

Na uitspraken van Elbaz in #GeenFilter over het uiterlijk van Hilbrand ontstond een kleine rel. Zo zei ze dat Hilbrand eruitziet “alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is”. Elbaz en Tailor, bekend van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam, waren daarna te gast in de talkshow van Hilbrand om te praten over schoonheidsidealen.
Haar vermogen is voornamelijk opgebouwd uit haar werk in de wereld van de media. Als presentatrice en programmamaker heeft ze ongetwijfeld flink verdiend met haar vele televisieoptredens en documentaires. Hoewel het exacte vermogen van Sophie niet openbaar bekend is, wordt geschat dat het in de miljoenen euro's ligt, gezien haar langdurige en succesvolle loopbaan in de media.