Dit is het gezin van Tijl Beckand

BN'ers
door Lois
zondag, 12 mei 2024 om 15:30
tijl van backand
Hoewel Tijl Beckand zijn huwelijk met Nicolette eindigde, bleef Tijl niet lang alleen. Hij viel voor de charmes van Markell, een productie-assistente met wie hij samenwerkte aan zijn programma 'De Tiende van Tijl'. Samen vormen ze een gelukkig gezin in een luxueuze villa in Amsterdam.

Tijl Beckand

Tijl is een Nederlandse cabaretier en televisiepresentator. Hij is bekend van zijn deelname aan De Lama's en heeft een leven vol ups en downs achter de schermen van de camera's. Na twaalf jaar huwelijk met Nicolette, waaruit dochter Fiene voortkwam, nam het pad van Tijl een nieuwe wending in 2017.
Hoewel zijn huwelijk met Nicolette eindigde, bleef Tijl niet lang alleen. Hij viel voor de charmes van Markell, een productie-assistente met wie hij samenwerkte aan zijn programma 'De Tiende van Tijl'. In 2018 verwelkomden ze zoontje Faas, en in 2021 dochtertje Dédée. Samen vormen ze nu een gelukkig gezin in een luxueuze villa in Amsterdam. Hoewel Tijl zelden zijn gezinsleven online deelt, neemt hij af en toe zijn dochters mee naar evenementen. Zijn jongere kinderen blijven helaas nog thuis, maar zijn twee oudste dochters vergezellen hem soms op de rode loper.

Nieuw pad

Tijl van Beckand heeft openhartig gesproken over zijn scheiding met Nicolette in 'Lago di Beau' gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Tijl verklaart aan Beau: 'ik ben ook wel van het doorzetten en het afmaken. En ik ben ook wel van commitment en ja is ja en nee is nee. Dus als je ja tegen iemand zegt en je hebt samen een gezin: dat afbreken dat is alsof je alles en iedereen verraadt, met jezelf voorrop. Daar heb ik heel veel moeite mee gehad en daar heb ik heel lang wakker van gelegen.' Toch heeft hij een nieuw pad gevonden met Markell, waar hij nu heel gelukkig mee is.

Bekendheid

Het contact met zijn ex en hun dochters blijft sterk, wat Tijl als zijn grootste geluk beschouwt. Hij benadrukt het belang van respectvolle relaties, zelfs na een breuk. Met bekendheid van programma's als 'De Lama's', 'Het Perfecte Plaatje' en 'De Slimste Mens', heeft Tijl zijn stempel gedrukt op de Nederlandse televisiewereld. Maar achter de schermen is hij vooral een toegewijde vader en partner