Dit is het salaris van Andries Noppert

Dit is het salaris van Andries Noppert

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Andries Noppert ging van twee duels spelen bij FC Dordrecht in 2019, naar een debuut op het WK in 2022. Maar wat verdient deze keeper nou eigenlijk? Dit is het salaris van Andries Noppert.

De carrière van Andries Noppert

Drie jaar geleden kwam Andries Noppert naar FC Dordrecht waar hij meer twee duels keepte in de eerste divisie. Dit had alles te maken met een zware blessure die hij opliep tijdens een training. Na een jaar met een blessure verlaat hij FC Dordrecht en gaat keepen bij Go Ahead Eagles in Deventer. In het eerste jaar komt bij niet in actie in Deventer, maar in het seizoen 2021/22 keept hij de vijftien laatste duels van het seizoen. Dit leverde hem een transfer op naar sc Heerenveen. Vanaf het eerste moment was hij daar de eerste doelman en na een aantal wedstrijden begint hij op te vallen bij Louis van Gaal en keeperstrainer Frans Hoek. Het gevolg was een uiteindelijke basisplek op het WK. Langzaam klom hij omhoog op de carrière ladder, zal dit ook iets met zijn salaris gedaan hebben?

Het salaris van Andries Noppert

Ondanks zijn succes bij sc Heerenveen behoort Andries Noppert niet tot één van de grootverdieners van het hoge Noorden. Op de website van Gewoonvoorhem zien we dat hij uitkomt op een salaris van 2900 euro per week. Dat is een jaarsalaris van 150.800 euro. Volgens een andere bron zou het gaan om een salaris van 130 duizend euro op jaarbasis. Om even vergelijkingsmateriaal te hebben, de daadwerkelijke grootverdiener bij sc Heerenveen, Sydney van Hooijdonk, verdient 482.560 euro per jaar.

Wij zijn benieuwd of het salaris zal stijgen als hij goed presteert op het WK, misschien zit er zelfs een grote transfer voor hem in?

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk