Dit is het schokkende salaris van de dames van K3

Dit is het schokkende salaris van de dames van K3

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Veel van ons zullen opgegroeid zijn met de liedjes van K3. Als jonge meid zullen veel hebben gedroomd op misschien ooit wel onderdeel uit te mogen maken van K3. Het leek een leven vol luxe en roem, maar hoeveel verdienen de dames van K3 nou daadwerkelijk?

Yvonne Coldeweijer bij K3

Je gelooft het niet, maar Yvonne Coldeweijer was ooit zangeres. Ze deed dus ook auditie om Kathleen over te nemen in de allereerste zoektocht naar een nieuw K3'tje. Ze vertelde ooit over de auditie en hoe ze samen met dertig andere deelneemsters, een contract moest ondertekenen. Hier stond ook het salaris in van destijds als je onderdeel zou worden van K3. Hier stond toen een geldbedrag van €3.200,- bruto per maand in. We moeten zeggen dat dat bedrag ons toch flink tegen valt.

De contractondertekening van Julia

Josje heeft dus bij K3 zo'n €3.200,- bruto per maand verdient toen ze Kathleen overnam als lid van K3. Ook in het afgelopen seizoen van K2 zoekt K3 moesten de laatste finalisten een contract ondertekenen. Hierin stond dat het hen verplicht werd om op zijn minst vijf jaar lang deel uit moesten maken van K3. Maar, over een geldbedrag stond niks in het contract. Het bedrag werd namelijk bedekt met een zwart balkje zodat ze dit niet konden zien. Heel erg vreemd. Misschien was Studio 100 bang dat als ze het bizar lage bedrag zagen, ze wel af zouden haken middenin de zoektocht? Dat zou op televisie natuurlijk wat vreemd overkomen als je favoriete kandidaat ineens weg is.

Dat hield Julia overigens niet tegen om het contract alsnog te ondertekenen. Ze koos er natuurlijk voor omdat het haar droom was om bij K3 te horen. Maar wij zijn wel héél benieuwd of de meiden nu wel iets meer verdienen dan voorheen. Maar het zwarte balkje doet ons eigenlijk denken van niet.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk