Dit is het vermogen van André Hazes

Dit is het vermogen van André Hazes

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

André Hazes liet onlangs weten dat hij voor 'zijn eigen centjes werkt' en daar ontzettend trots op is. Wij zijn dan wel benieuwd hoeveel geld onze lieve André dan heeft.

Drama in Hazes-land

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder drama in Hazes-land. Mama Rachel Hazes die weer bonje heeft met dochter Roxeanne Hazes, André Hazes die met wie dan ook weer wilt trouwen. We kunnen het bijna niet meer bijhouden.

De familie Hazes was weer in opspraak omdat Roxeanne haar moeder Rachel voor de rechter sleept om de erfenis van André Hazes senior. Toch is de grote afwezige in dit verhaal André Hazes junior. "Ik werk voor mijn eigen centjes en ben daar enorm trots op", vertelt hij hierover aan RTL Boulevard.

Het vermogen van André Hazes

André Hazes verdient ook zeker zijn eigen centen. In Quote lezen we de laatste jaarcijfers van zijn persoonlijke holding bv.

Eind 2022 werden de jaarcijfers van 2020 bij de Kamer van Koophandel aangeleverd. Afgerond had de BV van André Hazes in 2020 een eigen vermogen van 2,4 miljoen euro. Hij had ook nog een kortlopende schuld van 1,6 miljoen euro.

Verder staan er ook nog twee panden op naam van André - één in Berkel en Rodenrijs en één in Vinkeveen. De totale aankoopwaarde van deze panden bedraagt 1,3 miljoen euro. Er rust geen hypotheek op deze panden.

Maar dit zijn natuurlijk de cijfers uit 2020, ondertussen zijn we alweer een hele tijd - héél veel drama en 1000 vriendinnen - verder. Dus we betwijfelen of het vermogen van André nog evenveel is. Naar eigen zeggen verdient hij nog steeds zijn eigen centjes en heeft hij de erfenis van zijn vader niet nodig, dus daar houden we het bij.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk