Dit is het vermogen van Anna Nooshin

BN'ers
door Sophie
zaterdag, 29 april 2023 om 8:50
vermogen anna nooshin
Anna Nooshin timmert al jarenlang aan haar eigen imperium. Ze is schrijfster, model, zakenvrouw en nog zoveel meer dan dat. Toch zijn we wel benieuwd hoe deze schoonheid er financieel voor staat. Wat is het vermogen van Anna Nooshin?
Het begin van Anna Nooshin
Anna Nooshin begon met het bouwen van haar imperium na haar studie. Ze startte met het de site NSMBL - een lifestyle-site. Verder kreeg ze heel veel volgers op Instagram door het plaatsen van prachtige foto's. Ook besloot ze om te beginnen met YouTube. Ze heeft hier een tijdje vlogs en andere video's geplaatst. Het is inmiddels een jaar geleden dat ze haar laatste video heeft geplaatst.
Verder heeft Anna ook Holland's Next Topmodel gepresenteerd en ging ze in 2015 aan de slag bij RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige.
Het vermogen van Anna Nooshin
Het is moeilijk te achterhalen hoeveel de werkzaamheden van Anna Nooshin nou eigenlijk hebben opgebracht. Natuurlijk houdt Anna hierover wijselijk haar mond dicht en de schattingen die er worden gedaan lopen ook heel uiteen. Manly maakte een realistische inschatting van het vermogen van Anna: tussen de één en drie miljoen euro.