Dit is het vermogen van Demy de Zeeuw

BN'ers
door Nienke
zondag, 10 maart 2024 om 9:30
special forces
Demy de Zeeuw is een opvallende deelnemer van Special Forces VIPS. Zo is Demy voormalig voetballer en ondernemer. Hij heeft een aardig zakcentje uit de zakenwereld meegenomen, dat blijkt uit zijn vermogen.

Special Forces VIPS

Het vierde seizoen van Special Forces VIPS is alweer van start. Een seizoen waarin twaalf bekende Nederlanders de hitte van de woestijn in Marokko mogen trotseren. Dat niet alleen, dit moeten de deelnemers gaan doen, terwijl ze voor verschillende uitdagingen staan. Één van deze deelnemers is Demy de Zeeuw, voormalig voetballer én ondernemer uit Apeldoorn. Hij staat tegenover deelnemers zoals Thijs Boermans, Harry Snijders en Maria Tailor.

Carrière

Demy heeft gespeeld bij clubs zoals Go Ahead Eagles. Ajax en AZ. In de tijd tussen 2007 en 2010 droeg Demy maar liefst 27 keer het oranje shirt van het Nederlands voetbalelftal. In 2016 zette Demy een punt achter zijn voetbalcarrière. Hij besloot om zichzelf te storten op het zakenleven. Dit bleek een goede zet te zijn. Zo begon Demy al tijdens zijn voetbalcarrière met het opbouwen van verschillende miljoenenbedrijven waaronder BALR. Zo bouwde Demy het wereldwijd grootste voetbalaccount '433' op Instagram. Het account heeft momenteel zo'n 71,4 miljoen volgers.

Vermogen Demy de Zeeuw

Demy is dus mede-oprichter van het Instagram-account met een grote betrokkenheid én bereik. Niet alleen 433 is een groot succes, maar ook zijn kledingmerk BALR is populair. Hij heeft dit merk samen met Ralp de Geus en Juul Mander opgericht. Collega-voetballers Eljero Elia en Gregory van der Wiel hebben hier ook in geïnvesteerd. Daar zullen ze zeker geen spijt van hebben gehad. Het is dan ook niet geheel onbekend dat Demy door de succesvolle bedrijven een aardig vermogen hebben opgebouwd. Zo wordt zijn vermogen rond de 17 miljoen geschat.

Partner

In 2021 heeft Demy zijn vrouw Danielle Slof ten huwelijk gevraagd. Dit bevond zich in een eeuwenoud Spaans kasteel in Barcelona. Inmiddels hebben ze samen een dochtertje en zoontje.
Beeld: shotsbysud