Dit is het vermogen van Kim Feenstra

BN'ers
door Lois
zondag, 24 maart 2024 om 12:20
kim feenstra
Kim Feenstra is niet alleen een bekende Nederlandse persoonlijkheid, maar ook een succesvolle zakenvrouw, model, actrice en fotografe. In de afgelopen jaren heeft ze een flink vermogen opgebouwd...

Special Forces VIPS

Kim Feenstra, deelneemster van het nieuwste seizoen van Special Forces VIPS, is een naam die bij velen bekend is en niet zonder reden. Ze werd beroemd als winnares van het tv-programma "Holland's Next Top Model" in 2007. Ze kreeg wel veel kritiek op haar stemgeluid, dat veel kijkers irritant vonden. Ze vertelde dat dit komt doordat ze zichzelf nauwelijks hoort: ze is slechthorend aan beide oren, door een ongeluk in haar kindertijd.
Deze overwinning lanceerde haar modellencarrière en bracht haar naar de internationale modewereld.

Indrukwekkende carrière 

Op dit moment is Kim Feenstra een gevestigde naam in Nederland. Ze heeft niet alleen een succesvolle modellencarrière, maar ook haar stempel gedrukt in de wereld van televisie, film en fotografie. Ze speelde ook als actrice in diverse Nederlandse films – onder andere in Verliefd op Ibiza – en tv-series.
Maar laten we eerlijk zijn, met haar indrukwekkende carrière in de modellenwereld, haar tv-optredens en haar fotografievaardigheden, kan je ervan uitgaan dat het salaris van Kim Feenstra behoorlijk indrukwekkend zal zijn.

Vermogen Kim Feenstra

Samen met haar man en kind woont Kim Feenstra in een droomhuis in Zwanenburg. De totale woonoppervlakte is maar liefst 204 vierkante meter, onderverdeeld in 9 kamers. Er rust een hypotheek van 812.500 euro op de woning. Sinds Kim en Stanley de ouders zijn van hun Brooklyn proberen ze een stuk meer tijd voor elkaar vrij te maken. "Nou, sinds we ouders zijn, is er minder vuurwerk tussen ons." Ondanks alle veranderingen zijn de twee nog steeds helemaal gek op elkaar. 
Dat Kim miljonair is staat vrijwel vast en een realistische schatting lijkt dat het vermogen van Kim tussen de 1 en 5 miljoen euro bedraagt. Hoewel het exacte vermogen van Kim niet publiekelijk bekend is, wordt het geschat op enkele miljoenen euro's, dankzij haar diverse inkomstenbronnen.