Dit is het vermogen van Koen Kardashian

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 27 april 2024 om 12:30
realitynl 27
Koen Kardashian staat graag in de schijnwerpers en daar doet hij zijn bijnaam ook een eer aan. Hij leeft het influencerleventje zoals deze bekend staat: rijkdom maar niet al te rooskleurig. Hoe kan Koen zich al deze rijkdom permitteren? Dit is het vermogen van Koen!

Koen Kardashian

Koen Pieter van Dijk is zijn echt naam, maar hij is vooral bekend door zijn alter ego. Koen heeft niet alleen zijn alter ego achter zich gelaten, maar ook zijn vrienden Jaimie Vaes en Estelle Cruijf. Dit heeft hij besloten toen hij de afkickkliniek in Zuid-Afrika mocht verlaten. Zo is Koen erg open over zijn verleden en zegt hij dat hij altijd wel verslaafd is geweest.

Bekendheid

Door zijn openhartigheid over het luxe leven en het gebruik van botox en fillers, heeft hij zijn bijnaam gekregen. Hij werd vergeleken met Kim Kardashian, waar aan rijkdom en fillers ook geen gebrek is. De naam Kardashian beviel Koen wel, daarom maakte hij zichzelf als 'Koen Kardashian' kenbaar. Koen ging op vrij jonge leeftijd de modewereld in waarna hij snel het feestleventje was ingerold. Koen zijn televisie carrière is begonnen in 2015. Hij werd bekend in de televisiewereld door het programma 'Niet lullen maar poetsen'. In dit programma viel hij op door (hoe kan het ook anders) zijn luxe levensstijl en flamboyante persoonlijkheid. Hierna heeft hij verschillende programma's en realityseries gepresenteerd. Koen kreeg destijds ook veel volgers op zijn social media kanalen, hierdoor is hij veel gaan samenwerken met talloze bedrijven, dit heeft hem ook behoorlijk wat inkomsten opgeleverd.

Vermogen

Het zijn allemaal factoren die meespelen in het opbouwen van je vermogen. Zo heeft hij heel wat betaald alleen al aan de fillers van zijn achterwerk. Dit is niet het enige, ook geeft hij toe dat hij 3 ton heeft uitgegeven aan verdovende middelen. Koen verdient voornamelijk zijn geld met het binnenhalen van campagnes en samenwerkingen op zijn Instagram. In 2020 heeft hij een boek uitgebracht over de valkuilen van zijn levensstijl, en dat heeft hem ook aardig wat opgeleverd. In totaal heeft Koen een geschat vermogen tussen de 250.000 en 1,5 miljoen euro!