Dit is het vermogen van Maria Tailor

BN'ers
door Lois
zaterdag, 09 maart 2024 om 12:30
maria tailor
Maria Tailor is een Nederlandse modeontwerpster en zakenvrouw. Ze staat bekend om haar eigentijdse kledingcollecties en heeft haar eigen modelabel. Maria heeft ook deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s, zoals Special Forces VIPS, Real Housewives of Amsterdam en Modemeisjes met een missie.

'Bekende Nederlander'

De naamsbekendheid bij het grote publiek van Maria Tailor heeft ze met name te danken aan het programma Modemeisjes met een missie. Samen met Josh Veldhuizen, eveneens een bekende modevrouw, was ze de ster van de show. Door dit programma mag ze zichzelf officieel een 'bekende Nederlander' noemen. Haar toenmalige partner Jeroen van den Berg heeft haar financieel geholpen om haar modemerk op te zetten en haar winkels te openen. 
In 2018 zijn Maria en Jeroen uit elkaar gegaan. Het duurde ruim een jaar voordat het financiële gedeelte was afgewikkeld. Dit had grote gevolgen voor haar eigen vermogen. Na haar breuk moest ze niet alleen afscheid nemen van haar relatie, maar ook van haar modewinkels en Jeroens miljoenenpand.

Nieuwe relatie

Tegenwoordig is ze onder andere bezig met modewerk én neemt ze deel aan het populaire programma The Real Housewives of Amsterdam. Samen met 6 andere, succesvolle, vrouwelijke deelnemers wordt ze op de voet gevolgd in haar leven. In vorig seizoen werd de nadruk gelegd op haar leven als single mom met twee kinderen, maar gezien ze nu een relatie heeft is dat niet meer helemaal van toepassing. Inmiddels is het bekend dat het gaat om Sander van der Meij.

Vermogen Maria Tailor

Maria Tailor is een succesvolle vrouw, zo is ze succesvol op sociale media, heeft ze een nieuwe partner en heeft ze haar droomhuis in Amsterdam gevonden.
Het is onduidelijk wat Maria Tailor haar salaris is. Waarschijnlijk krijgt ze voor haar deelname aan het populaire tv-programma de Real Housewives of Amsterdam een leuk bedrag per aflevering, toch is dit helaas nergens terug te vinden. Het vermogen van Maria Tailor wordt geschat op zo'n 3 miljoen euro.