Dit is het vermogen van Rachel Hazes

Dit is het vermogen van Rachel Hazes

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Rachel Hazes is de vrouw van de zanger André Hazes die overleed in 2004. Ze werd ook bekend door met hem te trouwen. Je zou denken dat ze elke rooie cent aan haar succesvolle man te danken heeft en eigenlijk is dat natuurlijk ook wel een beetje zo. Maar we moeten zeggen dat ze er zelf ook wel wat voor doet. Dit is het vermogen van Rachel Hazes.

Het nalatenschap van André Hazes

André Hazes heeft ons natuurlijk wel nagelaten na zijn dood. We mogen nog altijd genieten van zijn muziek. Dan hebben we het natuurlijk aan Rachel te danken dat er ook een musical, Holland Zingt Hazes en dat soort taferelen verschijnen. Maar André heeft natuurlijk ook aan haar heel wat nagelaten, wel iets meer dan alleen een herinnering.

Door het succes van haar man heeft ze drie bv's opgezet: Hazes B.V., Andreas Holding B.V. en Melvin Produkties B.V. Door de verschillende bedrijven kan ze heel wat geld verdienen of vasthouden. Wat deze bedrijven precies waard zijn, dat is niet helemaal duidelijk maar weinig zal het niet zijn gezien het Hazes-succes. Wel weten we dat vooral Andreas Holding redelijk wat bijdraagt aan het vermogen van mama Rachel Hazes.

Het vermogen van Rachel Hazes

Maar hoe vermogend is Rachel Hazes nou eigenlijk? Een groot gedeelte van dit bedrag zou afkomstig zijn van Andreas Holding. Daar bleek in 2016 nog bijna zeven ton op de rekening te staan, maar dit zou ondertussen uitgegroeid zijn tot een bedrag van meer dan twee miljoen euro. Maar ook in Hazes B.V. zitten nog wat centen. In 2019 zou het bedrag op ongeveer één miljoen euro staan. Bij elkaar zou het ongeveer een bedrag van 3,3 miljoen euro zijn.

Verder doet Rachel Hazes ook nog wel iets zelf. Ze verkocht onlangs een kantoorpand waar ze een leuk bedrag voor kreeg, net als voor een oud appartement in Vinkeveen. Haar villa in Mijdrecht zou ook wel wat opbrengen, dus al met al is het toch redelijk wat vermogen wat deze vrouw (met een beetje hulp) heeft opgebouwd. Haar vermogen zou rond de vijf miljoen euro liggen, dit zou minder zijn dan het vermogen van haar (ex-) schoondochter en grootste vijand Monique Westenberg. Maar hier is haar theezaak in Amstelveen niet bij gerekend. Er is ook niet duidelijk hoeveel dit zal bijdragen aan haar vermogen.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk