Dit is wat Frank Lammers verdient aan de Jumbo reclames

Dit is wat Frank Lammers verdient aan de Jumbo reclames

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

We hebben eigenlijk allemaal een hekel aan reclames, maar een aantal reclames zijn toch ook wel amuserend om naar te kijken. Een voorbeeld daarvan zijn de Jumbo reclames waar Frank Lammers in speelt. Natuurlijk is dit zijn werk en krijgt hij hiervoor betaald, dit is hoeveel hij voor de reclames van de supermarkt vangt.

Frank Lammers in de Jumbo reclames

Sinds 2013 vertolkt Frank Lammers de rol van vader Bas in de reclames van de Jumbo. In een interview met HP/De Tijd vertelt hij over zijn rol in de commercials: "Je kan één keer cashen als acteur in Nederland. En als je dat kan, vind ik dat je dat moet doen, zeker als je een gezin hebt. Voor het bedrag dat ik daarvoor krijg, moet ik twintig films doen."

Frank Lammers geeft wel aan ook zonder de supermarkt reclames best rond te kunnen komen: "Ik kan ook prima zonder die commercial."

Het salaris voor de Jumbo reclames

Meerdere bronnen vermelden dat Frank Lammers ongeveer 100 duizend euro zou vangen voor zijn werk in de reclamespotjes van de supermarktketen. Zelfs doet hij hier geen uitspraak over. Wel levert hij voor zijn rol in de reclames wat vrijheid in, het is namelijk niet de bedoeling dat hij zijn karretje volgooit bij de concurrent. In Rooijakkers Over De Vloer gaf hij dit toe. "Klote winkel!", grapte Frank toen hij samen met Art langs een Albert Heijn liep. "Ik ben er al zes jaar niet meer geweest." Hij mag dus daadwerkelijk niet naar een Albert Heijn.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk