Dit is wat Jill Goede eet op een dag

BN'ers
door Denise
vrijdag, 10 maart 2023 om 19:50
eten jill
Jill Goede, de winnares van Big Brother en bekend van Echte Meisjes in de Jungle laat voorlopig de rijst even staan, want daar heeft ze genoeg van gehad. Dit is wat zij wél eet op een dag.

Jill Goede

Jill Goede is bekend door Big Brother, dit programma heeft ze gewonnen. Haar bekendheid is vergroot tijdens Echte Meisjes in de Jungle en dat betekent dus nu ook dat ze een groter bereik heeft. Ze sprak tijdens Echte Meisjes in de Jungle over haar onzekerheden en begon zichzelf te vergelijken met andere meiden. Jill is nu erg bezig met sporten en gezond eten. Voor Grazia hield ze bij wat ze at per dag.

Ochtend

Jill begint de ochtend eerst met een glas lauw water en drinkt de hele dag door vitaminewater. Voor haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle was dit anders. "Ik dronk regelmatig cappuccino, maar sinds ik terug ben, smaakt koffie me niet meer, heel gek!" Haar guilty pleasure in de ochtend is een broodje filet american. Ze eet dit niet elke dag, ze ontbijt ook wel eens met twee crackertjes met smeerkaas of een voedzame smoothie.

Lunch

Jill eet voor de lunch heel verschillend, omdat ze nu een druk leven heeft. Zo verschilt het van broodjes zalm en tonijn tot aan worstenbroodjes en tosti's. Jill houdt zich niet aan een dieet en eet waar ze zin in heeft. Ze eet vaak onderweg of haalt even een snelle hap.

Tussendoortje

Sociale contacten onderhouden en familie is belangrijk voor Jill. Ze zit hierdoor veel in de auto en tijd voor een uitgebreide maaltijd maken heeft ze dan ook niet. Wanneer ze tussendoor trek krijgt, neemt ze wel eens een komkommertje, stuk fruit of een eierkoek. Af en toe neemt ze naast deze gezonde snack een bakje chips. "Tussendoor eet ik een bakje naturel chips. Vroeger was paprikachips mijn favoriet, sinds mijn jungle avontuur vind ik dat te intens", zegt ze tegen Grazia.

Avondeten

Jill eet heel gevarieerd in de avond. Zo heeft ze af en toe wel én geen zin om te koken. Voor de blondine is het wel belangrijk om iets voedzaams binnen te krijgen, dus ze eet s'avonds wel altijd groente. Een rood wijntje vindt ze af en toe ook lekker bij het avondeten. Af en toe neemt ze een wodka sprite tijdens het uitgaan, maar niet te veel. "Niet meer dan één, anders lig ik de volgende dag ziek op een bed. Ik kan namelijk niet goed tegen drank."