Verrassende wendingen in Jaimie Vaes' leven vóór de roem

BN'ers
door Nienke
zondag, 05 mei 2024 om 11:00
realitynl 28
Jaimie Vaes kennen we inmiddels vanwege haar ex-vriend Lil' Kleine. Zelf heeft ze heel wat volgers op de kop weten te tikken op haar social media kanalen. Maar wat voor werk deed Jaimie eigenlijk voordat ze zo bekend is geworden?
Jaimie Vaes deelt voornamelijk foto's van samenwerkingen, luxe en feestjes op haar socials. Hoe ze nu het geweldige leven leeft als influencer, komt dit niet uit het niets natuurlijk! Jaimie heeft altijd al interesse gehad in de mode en alles wat daarbij komt kijken.

Jaimie Vaes werk

Jaimie heeft destijds een opleiding Fashion and Design gevolgd en is ze daarna meteen aan de slag gegaan. Het werk wat Jaimie deed is voornamelijk de styling regelen voor shows of opnames. In 2022 introduceerde Jaimie Vaes haar sieradenlijn GOULD’21 en recentelijk is ze een samenwerking aangegaan met vriendin Rose Bertram. Gezamenlijk geven ze het merk een nieuwe boost en op Instagram kondigt Jaimie aan dat ze naast sieraden ook tassen gaan verkopen. De geruchten deden een ronde dat de sieradenlijn van Aliexpress afkomstig is.

Televisie

Jaimie heeft samen met Koen Kardashian het MTV-programma Just Tattoo of Us gepresenteerd. In 2023 was Jaimie deelneemster van Expeditie Robinson waar ze vrij snel van terug was. Jaimie is destijds vrijwillig uit het programma is vertrokken omdat ze haar zoontje Lío te erg miste. Jaimie heeft ook een eigen reality serie op Discovery+ genaamd: Jaimie: In The Vaes Lane.

Lil' Kleine

Funfact: tijdens haar werk voor een klus heeft ze Lil' Kleine moeten stylen zo. Lil' Kleine was destijds vijftien en Jaimie was 20 jaar. De twee kenden elkaar al wel door gemeenschappelijke vrienden, maar pas later in 2017 ontstond er een klik tussen de twee. Zo kwamen ze elkaar opnieuw tegen en dat was destijds wel raak omdat Jaimie het een kans wilde geven. Ze waren verloofd en in 2019 verwelkomde ze hun zoontje. Al snel ging het weer mis tussen de twee. Ze zijn uit elkaar en hebben co-ouderschap over hun zoontje Lío.