Dit zijn de exen van Famke Louise

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 09 maart 2024 om 14:00
realitynl 35
Famke Louise kunnen we allemaal kennen van haar hits "Op me Monnie" en "Vroom". Later heeft Famke deelgenomen aan verschillende programma's op televisie. Nu is het tijd om een kijkje te nemen in haar liefdesleven.

Snapking

Laten we beginnen waar de bekendheid van Famke Louise allemaal begon: prank video's die ze samen met haar toenmalige vriend Tim van Teunenbroek (bekend als Snapking) maakte. Zo maakte ze video's over grappen die vaak waren geacteerd, volgers waren geen fan. Zo was Famke ook geen fan van de relatie met Tim. Tim heeft toegegeven dat hij is vreemdgegaan. "Ik ben wel vreemdgegaan man", vertelde hij. "Daar ben ik gewoon eerlijk over. Dat is gewoon heel lang geleden. En daarna gingen we nog leuk met elkaar om.'' Het is niet bekend hoe vaak de vlogger Famke heeft bedrogen. Daarnaast heeft Famke in haar documentaire Famke Next laten weten dat ze meerdere malen is mishandeld door Tim. 

Ronnie Flex

Famke is iets langer dan een halfjaar samen geweest met rapper Ronnie Flex. Ze bevestigde hun relatie in 2018 via het kerstnummer "Alleen door jou". Helaas heeft deze relatie niet lang mogen duren. "Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad weer single ben. Geen commentaar verder", stond op de foto die Famke plaatste.

 Tré Samuels

Via een vakantiefoto maakte Famke in 2020 bekend dat ze een relatie had met Australische singer-songwriter Tré Samuels. Ook noemde ze de relatie met Trè "een van de betere die ze ooit heeft gehad".  Volgens Famke hebben ze samen de relatie beëindigd. Het ging mis toen het management van Tré leiding probeerde te nemen over Famke. Famke was erg kwetsbaar na de breuk met haar voormalige management SPEC en de #ikdoenietmeermee-actie. Ze heeft snel afstand gecreëerd met haar ex.

Denzel Slager

In 2021 maakte Famke de relatie die ze heeft met Denzel officieel. Het begon allemaal met een DM van Denzel naar Famke toe en het heeft gewerkt! Ze hielden de relatie bewust voor zich met de reden. "Gewoon ook even de tijd om elkaar goed teleren kennen en dat eerst gewoon met z’n tweeën te doen", vertelt Famke erover. Inmiddels hebben ze samen een zoontje Nówie. Het stel is nog steeds gelukkig met elkaar. Zelfs na de carrièreswitch die Famke heeft gemaakt.