Dit zijn de exen van Yvonne Coldeweijer

Dit zijn de exen van Yvonne Coldeweijer

door Noor

Last Laatst geüpdatet

Yvonne Coldeweijer heeft een van de meest bekende roddelkanalen van Nederland: LifeofYvonne. Ze heeft over iedereen haar woordje klaar staan en gaat nergens voor aan de kant. Maar over zichzelf laat ze eigenlijk vrij weinig los, ook over haar liefdesleven. Wie zouden de exen van deze roddelkoningin zijn?

Dit zijn de exen van Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer 

Yvonne is een Nederlandse presentatrice, zangeres, actrice en youtuber. Ze begon haar carrière als vertolkster keet, ze het gezicht van het Nederlandse kinderprogramma Telekids. In 2020 is ze begonnen met haar roddelkanaal LifeofYvonne. Niets staat haar hier in de weg, wat er al voor heeft gezorgd dat Yvonne meerdere rechtszaken aan haar broek heeft hangen. Dat maakt voor Yvonne niet uit, zolang Nederland maar van haar juice kan genieten.

Zouden haar exen net zo van de juice kunnen genieten als Yvonne, of kwam het op enig moment hun neus uit?

Ben Saunders

Ben Saunders won op 21 januari 2011 het programma The Voice of Holland. Hij is geboren in Londen, maar is een Nederlandse zanger. Hij heeft meegedaan aan verschillende talentenjachten, maar wist bij The Voice zijn doorslag te maken. In 2012 kwamen Yvonne en Ben Saunders bij elkaar, maar helaas voor Yvonne bleek dit ook een 'foute man' voor haar te zijn. In de tijd dat ze samen waren is Ben gevlucht in de drank en het uitgaan, hij vond het lastig om tegen Yvonne op te kijken. Dit zorgde ervoor dat het na anderhalf jaar over was tussen de twee.

Dit zijn de exen van Yvonne Coldeweijer

Nicky Romero 

DJ Nicky Romero mag zich ook de ex van roddelqueen Yvonne Coldewijer noemen. Nicky is een Nederlandse DJ en muziekproducer. De relatie heeft niet lang geduurd tussen de twee, want na een paar maanden is de relatie alweer overgegaan. Nicky vloog met zijn DJ carrière de hele wereld over en het lukte hem niet om zich aan iemand te binden. Dit was de reden waarom ze besloten hebben een punt achter de relatie te zetten.

Ex uit Australië 

Yvonne zou een tijd geleden ook een vriend hebben gehad in Australië. Het is ook niet zomaar dat Yvonne is begonnen met haar roddelkanaal, daar heeft deze ex namelijk een rol in gespeeld. Hij had het namelijk niet alleen met Yvonne zeer gezellig, maar ook met zeven andere vrouwen. Dat heeft bij haar zeer wat krassen achtergelaten. "Het heeft mij wel zodanig getriggerd dat ik een poosje niet meer wist wat wel en niet waar is. Je deelt een heel leven met een persoon van wie je zielsveel houdt en als je dan hoort dat hij een dubbelleven leidt, raak je in shock", vertelde ze in die tijd tegen Flair. Yvonne verklaarde daarmee haar reden voor het 'exposen' van BN'ers. Dit was dus het begin van haar roddelkanaal, LifeofYvonne.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk