Dit zijn de kinderen van Linda de Mol

BN'ers
door Lois
zaterdag, 27 april 2024 om 14:00
linda de mol
Linda de Mol heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Toch kreeg ze veel steun van haar twee kinderen, Noa en Julian. Al zijn het inmiddels geen kinderen meer, hebben een top carrière en zijn ze beide uit huis.

Linda de Mol

Linda is een Nederlands televisiepresentatrice en actrice bij Talpa en voormalig creatief directeur van televisiezender Net5. Ze is vooral bekend geworden door programma's als Love Letters, Homerun (in Duitsland bekend als Hausfieber) en Miljoenenjacht te presenteren.
Het zijn helaas geen makkelijke jaren voor Linda. Het leven van de presentatrice kwam in 2022 op zijn kop te staan, na het onderzoek van het YouTube-programma BOOS. Hierin bleek dat haar partner Jeroen Rietbergen zich bij The Voice of Holland had schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Via Instagram liet Linda al snel weten kapot te zijn van deze onthullingen en dat ze hier geen idee van had. Op dit moment zijn Linda en Jeroen weer bij elkaar en hechter dan ooit.

Kinderen

Linda de Mol kreeg met haar ex Sander Vahle twee kinderen: Noa en Julian. Zowel Noa als Julian werken, hoe kan het ook anders, net als hun moeder in de showbizzwereld. Noa begon haar carrière bij BNNVARA. Een paar jaar geleden kreeg zij een sportrubriek in het nieuwsprogramma HLF8 en begon zij te werken bij Veronica, waar ze onlangs haar grootste klus ooit heeft gescoord. De sportliefhebber mocht namelijk live verslag doen bij de voetbalwedstrijden in de Conference League.

Tweede kans

Julian timmert hard aan de weg in de muziekindustrie. Niet alleen kan hij pianospelen als de beste, ook produceert hij muziek voor anderen én werkt hij aan zijn eigen muziek. Daarnaast zou Julian ook te zien zijn naast Maan en Typhoon in The Voice Comeback Stage, waar hij afgevallen kandidaten van The Voice of Holland een tweede kans zou geven. Helaas weten we allemaal dat dat niet door kan gaan.
In de liefde is Julian dolgelukkig met model Chelsey Weimar De beauty werd in 2012 bekend door haar deelname aan het programma The Face, dat zij uiteindelijk wist te winnen. Chelsey werd eerder zelfs even gelinkt aan Leonardo DiCaprio, maar verloor haar hart aan Julian.