Dit zijn de kinderen van Wendy van Hout

BN'ers
door Lois
zaterdag, 16 maart 2024 om 13:50
wendy van hout kinderen
Wendy van Hout, werd in korte tijd een Bekende Nederland doordat ze de nieuwe vriendin is van realityster Peter Gillis. Maar laten we eerlijk zijn, het lijkt erop dat Wendy niet alleen voor de liefde bij Peter is.

Geld

Wendy van Hout, eigenaar van webshop - By Wendy, doet zich voor als succesvolle ondernemer, maar laten we niet vergeten dat ze al vier keer failliet is gegaan. En raad eens waarom ze nu met Peter Gillis is, geld geld en nog eens geld.
Wendy heeft eerder ook de media wijsgemaakt dat ze zwanger was van Peter, dit zou hun eerste kindje samen zijn. Dit bleek dan ook een leugen jammer voor Wendy, want die zou dan wel de jackpot in handen hebben.

Zoontje geslagen

Wendy heeft maar liefst vijf kinderen van drie verschillende mannen. En dat is niet helemaal 'Happy Family'. Neem bijvoorbeeld Maxim Moreau, de oudste zoon. Hij is al jarenlang weg uit Nederland, wonend in het zonnige Frankrijk, samen met zijn zusje Elize en hun vader.
En laten we Joey Junior niet vergeten, haar jongste zoon met Joey Senior. Deze kleine man zie je vaak op Wendy's Instagram, maar schijn bedriegt. Volgens de vader van het jongetje wil hij absoluut niet naar zijn moeder. Volgens Roddelpraat heeft Wendy zelfs haar zoontje geslagen. Ook zal Wendy haar zoon zonder toestemming van Joey Senior meenemen naar Peters villa in Neerpelt.

Korte relatie

Daarnaast heeft Wendy van Hout twee zoons met Mike Maaskant, ja inderdaad, daar had Nicol Kremers ook een korte relatie mee. Wendy kan dan wel niet blij zijn met de vergelijking met Nicol Kremers, maar ze gaat wel achter dezelfde mannen aan.
Ook zijn de zoons en de dochter van Wendy gespot op het vakantiepark van Peter Gillis. Dat zou dan de laatste keer kunnen zijn, aangezien hij volgens journalisten alle vakantieparken in de verkoop heeft gezet. Dit betekent dan ook het einde van populaire programma Familie Gillis Massa is Kassa.