Dit zijn de meest spraakmakende exen van Gordon

BN'ers
door Nienke
zondag, 17 maart 2024 om 15:20
realitynl 44
Gordon heeft heel wat exen op zijn teller staan; misschien wel honderden! De partnerkeuze van de zanger is veelzijdig geweest de afgelopen jaren. Ouder of jonger, het lijkt Gordon niets uit te maken.
Gordon is al jaren op zoek naar de ware. Vroeger had Gordon meerdere relaties met vrouwen, maar nu vooral met mannen. Zo kent zijn liefdesleven veel ups, ook heel veel downs en vooral veel lovers. Maar wie heeft deze zanger allemaal verslonden? De spraakmakende exen zetten we op en rijtje!

Adriaan

Rond 2000 kreeg Gordon een relatie met Adriaan, maar dit is helaas stuk gelopen omdat Adriaan een verhouding kreeg met een vrouw. "Adriaan kreeg iets met een vrouw. Hij is inmiddels vader van twee kinderen", is wat Gordon liet weten in 2017. Daarna heeft Gordon een nieuwe relatie gekregen met de vijftien jaar jongere Jacob. Deze is in 2005 beëindigd omdat Jacob een relatie zou willen met een vrouw.

Vreemdgaan

Gordon kreeg in 2010 een relatie met de negentien jaar jongere Raoul. Dit was vanaf het begin al een knipperlicht relatie. Na een korte periode uit elkaar geweest te zijn, kwamen ze in 2011 weer samen en wilde ze gaan trouwen, want Raoul was "de ware". Eind februari 2012 leek het toch weer niet zo goed te gaan want de zanger heeft Raoul bedrogen.

Rogier

Gordon heeft zelfs een televisieserie gemaakt over het feit dat hij op zoek was naar een man om mee te trouwen. Vier mannen hebben zich aangemeld om de zanger beter te leren kennen en eventueel in het huwelijksbootje te stappen. De strijd om Gordon ging voornamelijk tussen Rogier en Manuel. Veel kijkers dachten dat Gordon zou trouwen met Rogier, maar hier kwam een plottwist; Gordon ging met niemand trouwen!
Beeld: RTL
Beeld: RTL

Gavin Rozario

We maken een sprongetje naar 2023 waarin Gordon de Australische, vierentwintigjarig jongere Gavin ontmoette in een casino. De twee werden smoorverliefd op elkaar. Gavin vroeg Gordon zelfs enkele maanden later ten huwelijk! Enkele weken later verbrak Gavin deze weer tot verbazing van Gordon. Gavin vertelt in de Privé dat het aan Gordon lag en Gordon vertelt dat het aan Gavin ligt. De waarheid zal niet zomaar boven water komen.

Geen behoefte meer

Onlangs heeft Gordon laten weten dat hij voor altijd als single door het leven zal gaan. De hunkering naar liefde is volgens de zanger, minder geworden na de break-up met Gavin. De zanger geeft aan dat hij niet meer de behoefte heeft om samen met iemand zijn leven te delen. Hij sluit niets uit, zo zegt hij: "Je weet nooit wat er op je pad komt."