Dit zijn de zes kinderen van Anouk

BN'ers
door Lois
zondag, 28 april 2024 om 17:00
anouk
Anouk kennen we natuurlijk allemaal. Maar naast haar drukke leven als zangeres, heeft ze gelukkig nog genoeg tijd om als moeder voor haar zes kinderen te zorgen. 

Anouk

Nederland's bekendste (rock)zangeres die met 'Nobody's Wife' in 1997 een hit in Europa scoort. Anouk valt op door haar aanstekelijke liedjes en haar eigenwijsheid. Andere grote hits van de Haagse zijn 'Sacrifice', 'R U Kiddin' Me', 'The Dark', 'Michel' en 'Girl'.
Anouk heeft gedurende haar leven meerdere romantische relaties gehad. Uit deze verschillende relaties zijn meerdere kinderen voortgekomen. In totaal heeft ze zes kinderen van vier verschillende mannen. De eerste drie kinderen kreeg ze met haar toenmalige manager Edwin Jansen. Hierna kreeg ze kort een relatie met haar drummer. In 2004 trouwde Anouk met Remon Stotijn, met hem kreeg ze drie kinderen: Benjahmin, Elijah en Phoenix. Vier jaar later werd hun scheiding aangekondigd.

Benjamin

Elijah

Phoenix

'Bolle buik' 

In 2009 begon Anouk een nieuwe relatie met rapper Unorthadox (Robert Coenen), die zes jaar jonger was. Met hem kreeg ze nog een zoon genaamd Jesiah. De relatie met de rapper strandde een paar maanden later, toen bleek dat Dox vreemd was gegaan met acht vrouwen in het huis van Anouk.

Josiah

Na Dox kreeg Anouk nog een zoon, Sion, met basketballer Seraino Dalgliesh. Met hem had ze geen officiële relatie. De zangeres postte een foto op Twitter en Facebook, waarop ze een 'bolle buik' liet zien. Ze meldde er direct bij dat ze voor de vijfde keer moeder zou worden.

Sion

Niet genoeg

Voor Anouk waren vijf kinderen nog niet genoeg. Met basketbaltrainer Dominique Schemmekes besloot ze namelijk voor nog een kindje te gaan, overigens de laatste. In 2016 kwam na meerdere miskramen Anouk haar zesde kindje op de wereld, genaamd Jelizah. Voor de zangeres was haar gezin nu eindelijk compleet en ze besloot zich te laten steriliseren.

Jelizah

In 2022 trouwde Anouk voor de derde keer, maar deze keer op een wel hele speciale manier. Zo gaf ze het jawoord aan haar verloofde Dominique tijdens haar eigen concert op het Malieveld in Den Haag. Zo'n 40.000 man mocht haar bruiloft bewonderen en al haar kinderen mochten ook het podium op. Het stel heeft onlangs hun jubileum gevierd.