Een kiekje uit de oude doos van Tim Hofman!

BN'ers
door Nienke
zondag, 17 maart 2024 om 9:20
realitynl 4
We kunnen Tim Hofman allemaal kennen dankzij het programma BOOS of Over mijn Lijk. Tim spendeert al heel wat jaartjes in de mediawereld. Hier een kiekje uit de oude doos van hoe Tim er vroeger uitzag!

Tim Hofman

Tim Hofman is in 2011 toegelaten tot de BNN-VARA Academy nadat hij een interne cursus aan de BNN University had afgerond, begon hij zijn werk als verslaggever. Daarna begon Tim met het presenteren van programma' zoals Spuiten en Slikken en Je zal het maar hebben. Tim was deelnemer aan het zestiende seizoen van Wie is de Mol? en ging met de prijzenpot naar huis. In 2018 is Tim begonnen met het presenteren van Over mijn Lijk, en won Tim in 2020 met dit programma de Gouden Televizier-Ring. Dat is niet de enige prijs die Tim op zijn naam heeft staan, zo won hij de Gouden Televizier-Ster voor de beste online video-serie BOOS.

BOOS

Sinds 2016 is Tim de presentator van BOOS. Tim laat schandalen van andere aan het licht komen. Zo behandelt hij vaak onderwerpen in de serie, waar jongeren mee te maken kunnen krijgen. In 2022 bracht Tim een aflevering "BOOS: This is The Voice" uit, waarin verschillende aantijgingen boven water kwamen. Naast dat Tim indrukwekkende afleveringen maakt, slaat Tim ook weleens de plank mis met de afleveringen van BOOS. Al met al heeft het kanaal BOOS op YouTube al ruim 998K volgers!

Privéleven

Tim houdt zijn privéleven grotendeels "privé". Zo is er niet veel meer bekend dat hij de broer is van Roos, Moos, Sam en Rijk Hofman. Zo hebben Sam en Rijk een podcast serie genaamd BROERS. Tim heeft al ruim vijf jaar een relatie met Liz Korpershoek. Ze zijn een tijdje uit elkaar geweest omdat Liz haar liefdesleven verder wilde experimenteren. Het is niet onbekend dat Tim een opvallende kledingstijl heeft en graag statements maakt. Zo droeg Tim hakken naar het Televizier Gala! Vroeger maakte Tim al hoop reacties los op zijn unieke kledingstijl. Dat is nooit veranderd! Dit was Tim in 2012, wat een verschil!