Gavin nog steeds gestalkt door Gordon?

BN'ers
door Tika
donderdag, 08 juni 2023 om 10:15
gavin nog steeds gestalkt door gordon 1
Het is al een tijdje rustig rond deze twee, al zijn we absoluut niet vergeten wat een messy situatie dit was. Vorige maand zou Gordon zijn ex-verloofde nog stalken. Wordt Gavin nog steeds lastiggevallen door de zanger?

De rommelige situatie tussen Gordon en Gavin

Het eerste kwartaal van dit jaar hield de relatie tussen Gordon en Gavin het hele land bezig, of eigenlijk de breuk... Ze kenden elkaar nog geen drie maanden en raakten verloofd. Een kind van tien kan je zelfs vertellen dat dit geen goed plan was, maar goed. Nog geen maand later werden alle foto's van hen samen van social media verwijderd, wat op een relatie breuk duidde. Daarna ging het snel bergafwaarts. Terwijl heel het land kon meegenieten met de messy break-up, ging Gordon naar eigen zeggen door een hel. De twee deden ieder hun verhaal online. De presentator deelde uitgebreide reportages via zijn Instagram en Gavin deed een interview in weekblad Privé .

'Ik hou nog steeds van je'

Onlangs leek het erop dat Gordon mannen aan het catfishen
was met foto's van zijn ex. Gavin overwoog destijds ook om aangifte te doen. Inmiddels zijn er een paar weken verstreken en vertelt Evert Santegoeds, die contact met Gavin heeft, hoe het zit. “Ik begrijp dat dat nu rustig is. Dat is al een tijdje het geval. Maar het is wel heel heftig geweest. Drie weken geleden nog een keer. Ook weer appjes, van steeds andere nummers.”
De appjes waren erg afwisselend van inhoud. De ene keer schold hij zijn huid vol en de andere keer was het een 'ik hou nog steeds van je' berichtje.

Bali

Volgens de Privé-baas zit Gordon nu op Bali. “Met een vriendin begreep ik. Hij is daar gespot door Nederlandse toeristen. Hij is een beetje op drift. Hij weet geloof ik niet goed waar hij naartoe moet. Het voordeel van Bali is dat het halverwege Australië is, dus wie weet wat hij gaat doen.” Dat zal hem goed doen. Evert is van mening dat Goor niet lang meer op tv zal verschijnen. Zijn er überhaupt nog mensen die dat zien zitten?