Gordon haalt uit naar collega's: 'Lik mijn reet'

BN'ers
door Noor
dinsdag, 07 februari 2023 om 14:50
gordon 2 850x0 1
Gorden is zeer gepikeerd over wat zijn tv-collega's zeggen over zijn SBS6-programma: Down the Road. Hij reageert hierop met een betoog op onder zijn Instagram post. Hij maakt zijn collega's dan ook met de grond gelijk.
Down the Road
Afschuwelijk, dat is wat Gordon te zeggen heeft op de reacties van zijn collega's op zijn programma Down the Road. Zo vindt Gordon het absurd dat Arjan Lubach kritiek heeft op het feit dat het programma een vertekend beeld zou geven. Hier reageert Gordon dan ook fel op: "Geweldig bedankt Arjan Lubach! Ongelofelijke flapdrol! Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon. Mag ik je er aan herinneren dat ik al 35 jaar in dit vak zit en jij nog in je luiers zat toen ik mn eerste twee miljoen kijkers scoorde? Niet alleen Arjan Lubach kreeg de volle laag, ook Angela moest eraan geloven. Volgens Gorden schrijft Angela 'zure columns' over het programma. Hetzelfde geldt voor Özcan Eus, die hij is zijn bericht in plaats van Eus 'Kneus' noemt. Ook Johan Derksen komt er niet zonder kleerscheuren vanaf en krijgt het er van langs.
'Lik mijn reet'
Gordon eindigde zijn bericht met de quote 'lik mijn reet'. Hier mee geeft die aan schijt te hebben aan alles wat zijn collega's zeggen. Het programma geeft totaal geen vertekend beeld. Het is een kans voor de maatschappij om hier een beeld van te krijgen.
Gordon vindt de reactie die op het programma Down the Road zijn gekomen afschuwelijk. Hij wil niks meer met Nederland te maken hebben. Hij schrijft heel blij te zijn dat die de keus heeft gemaakt om in het buitenland te gaan wonen. "Ik ben er inmiddels wel klaar mee maar woon dan ook niet voor niets in het buitenland met heel veel plezier", aldus Gorden.