Hereniging tussen Thijs Römer en Igone de Jongh

BN'ers
door Noor
maandag, 20 februari 2023 om 10:50
ontwerp zonder titel 26 1
Thijs Römer en Igone de Jongh maakte begin dit jaar bekend dat de relatie tussen de twee afgelopen zou zijn. Op de Instagram van Igone post ze een story samen met Thijs, zijn de twee weer herenigd?

Relatie Thijs Römer en Igone de Jongh

In 2016 maakten de twee bekend gelukkig met elkaar te zijn en een relatie te hebben. In 2019 stapte ze in het huwelijksbootje om een extra stempel op hun relatie te zetten. Toch bleek Thijs niet de man te zijn voor Igone De Jongh. Op 11 januari dit jaar besloot ze namelijk een punt te zetten achter de relatie. Wat de exacte reden hiervoor is, blijft onbekend.

Thijs vervolgt door OM

Het OM maakte in november 2022 bekend dat ze de acteur Thijs Römer gaan vervolgen voor grensoverschrijdend gedrag. Er zouden die periode drie aanklachten liggen tegen de acteur. Het ging om online zedendelicten, van eind 2015 tot eind 2017, met drie minderjarigen die destijds 14 tot en met 16 jaar oud waren. Het OM liet op 17 november 2022 weten dat ze Thijs niet verder zouden vervolgen. Of dit de reden was dat Igone de relatie beëindigde is niet bekend.

Instagram Story

Igone post op haar Instagram Story een foto om Katja Schuurman s te feliciteren met haar 48ste verjaardag. Ze staat niet alleen met Katja op de foto, maar ook met Thijs. Op de foto is te zien dat ze beide Katja een kus op haar wang geven. Katja en Thijs zijn na hun scheiding nog altijd goed bevriend met elkaar. Het is onduidelijk of Igone en Thijs elkaar wel nog spreken. De onderstaande foto zou namelijk ook eentje uit de oude doos kunnen zijn.
katja en thijs 63f349b3b0f15
Beeld: Instagram @Ighonedejongh