Het miljoenen vermogen van zanger Tino Martin

BN'ers
door Nienke
zondag, 21 april 2024 om 11:00
realitynl 20
Tino Martin kunnen we allemaal kennen door zijn bekende hits zoals 'Zij Weet Het' en 'Zomer in M'n bol.' In Nederland kennen we zijn nummers allemaal wel en staan ze vaak in de hitlijsten! Maar wat heeft dit opgeleverd voor zijn vermogen?

Tino Martin

De Nederlandse zanger werd in 2014 bekend bij het grote publiek met zijn nummer ‘Jij liet me vallen’ en won in 2018 de Sena Performers Award voor het Nederlandse Levenslied. Dit is natuurlijk niet allemaal vanzelf gegaan, zo heeft hij er hard aan moeten werken. Zijn singles trokken veel luisteraars op Spotify en YouTube. Begin 2016 kreeg hij een Edison voor het album ‘Jij Liet Me Vallen’. In juni 2017 stond Tino in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans.

Samenwerkingen

In 2017 heeft Tino Martin een nummer gemaakt met Gerard Joling, genaamd 'Laat Me Leven'. Daarna volgden er nog meer samenwerkingen met andere artiesten. Zo scoorde hij een hit met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters met het nummer 'Loop Niet Weg'. Ook heeft Tino een album uitgebracht met akoestische muziek waarin hij duetten zingt met Gordon en Rolf Shanchez. In april 2021 kreeg dit album een vervolg met artiesten zoals Jan Smit, Glennis Grace en Samantha Steenwijk. Tino is zelfs in het programma van De Beste Zangers verschenen en hij heeft een eigen documentaire op Videoland. Vorig jaar lag Tino nog onder vuur door André Hazes vanwege de 'kaping' met Kris Kross Amsterdam.

Vermogen

Het meeste geld haalt Tino dan ook uit zijn optredens. Zo vraagt hij een bizar hoog bedrag voor een optreden van 30 minuten. Tino heeft veel hits op zijn naam staan en dat levert natuurlijk een goed zakcentje op voor de man. Het vermogen van Tino is door het dak heen geschoten, zo heeft hij in 2021 een bedrag van 3,2 miljoen boven zijn hoofd hangen! Dit zal tegenwoordig nog wel veel meer zijn, maar het is nogal wat.