Het vermogen van Nienke Plas

BN'ers
door Nienke
zondag, 28 april 2024 om 15:30
realitynl 15
Nienke Plas is een bekende in de Nederlandse mediawereld en vult volle zalen met haar shows. Benieuwd naar het vermogen van Nienke? Je leest het hier.

Nienke Plas

Nienke Plas is een veelzijdige vrouw, zo is ze presentatrice, YouTuber, zangeres, actrice en ondernemer. Niet te vergeten is Nienke ook een troste moeder van haar drie kinderen!

Carrière

Nienke haar bekendheid begon met haar YouTube kanaal in 2016, hierop plaatste ze vlogs van haar leven. In 2018 had Nienke meer dan 200.000 volgers en 27 miljoen views op haar vlogs. Nienke werd in 2017 het gezicht van rumag en hier begon haar carrière als presentatrice, zo heeft ze uiteindelijk gewerkt voor RTL 4, RTL 5 en KRO-NCRV. Ze is het bekendst als presentatrice van Zon, Zuipen, Ziekenhuis, The Masked Singer én haar deelname aan Expeditie Robinson. Nienke heeft in verschillende bioscoopfilms gespeeld waaronder "Just Say Yes!" samen met Yolanthe Cabau. Nienke is ook erg actief op haar Instagram met 603.000 duizend volgers, zo werkt ze veel samen met bedrijven en promoot ze dit op haar Instagram. Naast haar werkzaamheden online, op televisie, in het theater en de studio heeft Nienke Plas een webshop en eigen productlijn in smartphone hoesjes, parfum en badjassen.

Vermogen

Nienke heeft en doet veel verschillende dingen, die ook het een en ander kunnen opbrengen. Zo brengen samenwerkingen met bedrijven die ze promoot op Instagram, veel op. Dit is niet het enige, we moeten niet vergeten dat er ook geld in het laatje komt door de theatershows, muziek, de rol als presentatrice en haar eigen webshop. Nienke woont samen met haar man en kinderen in een bizarre woning in Amsterdam. Met vijf badkamers, drie slaapkamers en de achtertuin aan het water, is dit dan ook geen goedkope woning. Nienke Plas betaalde 1,3 miljoen euro voor het huis. Het exacte vermogen van Nienke is natuurlijk niet bekend, maar haar vermogen wordt rond 1,3 miljoen euro geschat volgens verschillende bronnen en inkomsten.