Hier is Jan Versteegh bekend door geworden

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 20 april 2024 om 12:30
realitynl 26
Jan Versteegh is een televisie presentator, acteur en zelfs zanger! Zo vinden we Jan regelmatig op televisie in verschillende programma's. Jan is ook erg actief op zijn social media kanalen, maar waardoor is hij bekend geworden?

Jan Versteegh

Jan was eigenlijk sportleraar, maar koos er toch liever voor om in het televisiewereldje te staan. Dat is hem goed afgegaan, zo heeft hij het een na het andere programma mogen presenteren. Het is allemaal begonnen met zijn eerste baantje als verslaggever bij PowNews. Hij presenteerde spraakmakende en gedurfde reportages, waardoor hij erg opviel bij in de menigte. Niet veel later was hij als deelnemer te zien bij Expeditie Robinson, waar hij als achtste is afgevallen. Na twee jaar werkzaam geweest te zijn bij PowNews maakte hij de overstap naar BNNVARA. Hier presenteerde hij programma's zoals Spuiten en Slikken en nam hij deel aan De Slimste Mens. In 2015 won Jan de Televizier Aanstormend Talent Award. De meeste mensen kennen Jan door zijn deelname aan Wie Is de Mol? in 2018. Waarom? Omdat hij de rol van de mol zo geheim mogelijk moest uitvoeren!

Heden

Momenteel heeft Jan een contract bij SBS 6 en presenteert hij twee programma's samen met Martien Meiland. In 2021 presenteerde hij samen met Wendy van Dijk het programma de Dance Marathon, maar nu maakt hij een veel beluisterde podcast samen met Ramon Verkoeijen.

Privé

Jan is sinds 2014 samen met zijn vrouw Dieuwertje. Jan heeft haar ten huwelijk gevraagd in Japan en gaven elkaar het ja-woord in Amsterdam. Ze hebben samen twee dochtertjes mogen verwelkomen. Dieuwertje en de kinderen komen liever niet in de spotlights te staan vanwege de privacy die ze graag willen behouden. Verder deelt Jan veel leuke foto's op reis op zijn Instagram en zien we af en toe een kiekje verschijnen van zijn vrouw.