Hier Sylvia Geersen bekend door geworden

BN'ers
door Nienke
zondag, 28 april 2024 om 14:00
realitynl 23
Sylvia Geersen kunnen we allemaal kennen door haar deelname als Bachelorette. Ondanks dat Sylvia vaak op televisie verschijnt, heeft ze ergens in 2006 al haar debuut gemaakt! Hier is Sylvia bekend door geworden.

Sylvia Geersen

Sylvia kreeg haar naamsbekendheid door haar deelname aan Holland's Next Top Model, zo was Sylvia vroeger al een beauty! Zo deed ze in 2006 mee aan het eerste seizoen van het programma en eindigde ze als tweede in de finale. Hierna kreeg Sylvia veel klussen aangeboden en werd ze het gezicht van make-up merk Laura Mercier. Hier is het niet bij gebleven, zo heeft ze ook op billboards gestaan voor het bekende merk Guess.

Programma's

Naast haar modellencarrière deed ze in 2011 mee aan Fort Boyard en in datzelfde jaar aan Expeditie Robinson. Sylvia heeft ook een eigen realitysoap genaamd "Sylvia’s Secrets", waarin haar afkickproces van de cocaïne in beeld werd gebracht. In 2022 was Sylvia te zien in Special Forces VIPS waarbij ze probeerde een door commando's opgezet trainingsprogramma te doorlopen. Dat is moeilijker dan je denkt, het is zowel een fysieke- als mentale uitdaging! Verder heeft Sylvia nog meegedaan aan programma's zoals Chateau Meiland VIPS en Het Perfecte Plaatje.

Bachelorette 

Sylvia heeft in 2023 deelgenomen als Bachelorette, zo was ze op zoek naar de liefde van haar leven. Het avontuur is iets waar Sylvia graag op terugblikt. Deze liefde leek ze bij deelnemer Joris gevonden te hebben, de twee waren hotel de botel op elkaar. Maar door zijn werk als schipper, werd het een lange afstandrelatie. Sylvia kon dit minder makkelijk aan dan Joris. De twee zijn, na een jaartje samen te zijn geweest, helaas toch uit elkaar gegaan. Ze geven beide aan hun best gedaan te hebben om de relatie te laten slagen. Sylvia heeft in een interview aangegeven dat ze nog wel van elkaar houden en dat ze iedere dag contact hebben, alsof er niks is veranderd. Zo zegt ze zelfs dat ze wel zien hoe het gaat lopen tussen de twee!