Janice Blok vertelt over Echte Meisjes in de Jungle: 'Goed doorheen gesleept'

Janice Blok vertelt over Echte Meisjes in de Jungle: 'Goed doorheen gesleept'

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Janice Blok vertelt aan Grazia over haar avontuur tijdens Echte Meisjes in de Jungle. Waarom besloot ze nou eigenlijk mee te doen en hoe ging ze om met alle chaos in Laos?

Meedoen aan Echte Meisjes in de Jungle

Waarom zou je eigenlijk mee willen doen aan een programma zoals Echte Meisjes in de Jungle?

"Het leek me een mooie uitdaging en ook tof om een ander beeld van mezelf neer te zeggen", vertelt Janice. "Ik ben niet per se een modepoppetje, maar dat is wel wat veel mensen van mij denken."

Maak er het beste van

De Echte Meisjes in de Jungle hadden het niet makkelijk gezien de primitieve omstandigheden - maar ook door met wie ze opgescheept zaten natuurlijk. Janice blikt terug op haar avontuur en vertelt dat het achteraf gezien best wel mee viel. "Vele meiden waren continu aan het klagen, maar ik dacht vaak: stel je niet zo aan en maak er het beste van. Ik heb me er best goed doorheen gesleept."

Ondanks haar positiviteit was het ook heftig voor Janice. "Af en toe was het echt heel erg koud, zeker in de nachten. Dan was het donker, en dan lig je alleen in je hangmat. Dat was best wel eng en vervelend."

Janice Blok vs Michella Kox

Er is al een hoop gebeurd tijdens de afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle. Een hele hoop drama dat waarschijnlijk alleen nog maar meer zal worden. "Met zo'n grote groep meiden kun je natuurlijk niet verwachten dat iedereen matcht, dus je kunt er wel op rekenen dat er op z'n minst een woordenwisseling plaatsvindt" , vertelt Janice erover. "Met Michella kan ik het bijvoorbeeld niet zo goed vinden. Ik hou niet van negativiteit en daar staat Michella wel voor. Ze is uit op sensatie en negen van de tien keer vindt ze niets leuk. Als je altijd klaagt en negatief praat over anderen, dan begin je wel irritant te worden."

Janice en Michella geven beiden toe dat ze elkaar niet leuk vinden, alleen laat Michella dit blijken op het internet door dingen over Janice te plaats. "Ik heb nog niet gedeeld over haar, maar als iemand mij vraagt wat ik van haar vind, dan kun je een ding noteren en dat is dat ik haar geen leuk mens vind."

Foto: Jasper Suyk/Rob Jacobs

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk