Juultje Tieleman

Juultje Tieleman

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Misschien wel één van de mooiste dames van Nederland. Begonnen als 'de vriendin van..' maar uitgegroeid tot een waardig influencer. We hebben het natuurlijk over de bloedmooie Juultje Tieleman. Ze is geboren op 7 juli 1999 in Dirksland en staat bekend als YouTuber en influencer.

Bekend geworden

De eerste foto van Juultje Tieleman verscheen in februari 2014 op Instagram, echter werd ze pas bekend in 2016. Dit kwam door haar toenmalige relatie met YouTuber Gio Latooy. Uiteindelijk hield deze relatie niet heel erg lang stand, maar na de breuk ging ze nog steeds door met haar Instagram en startte ze een YouTube-kanaal. Ondertussen heeft ze daar ruim 170 duizend abonnees.

Ze staat ook model voor merken als Hunkemöller en Zalando en is ze ambassadeur voor Stichting Free a Girl. Tevens is ze ook te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Privéleven

We kunnen ons voorstellen dat de mannen in de rij staan voor een vrouw als Juultje Tieleman. Echter is het een aantal mannen gelukt om haar hart te veroveren. Zoals we al hebben benoemd begon dat natuurlijk allemaal in 2016 bij YouTuber Gio Latooy. In 2017 besloten ze uit elkaar te gaan, maar het daarna toch weer te proberen. Uiteindelijk besloten de twee om in 2018 definitief uit elkaar te gaan.

Bij deze lover hebben wij zo onze vraagtekens. Het gaat namelijk over een relatie met Rijk Hofman. In 2020 gingen er geruchten rond dat de twee aan het daten zouden zijn, maar er is uiteindelijk nooit iets bevestigd. We weten niet of het daadwerkelijk waar is, maar wij sluiten natuurlijk niets uit.

Een relatie die ook (destijds) niet bevestigd is, is die met Don de Jong, tevens ook een bekende YouTuber. We moeten er wel bij zeggen dat het tussen deze twee vrij duidelijk was dat er iets speelde. Maar snel leek deze vonk alweer gedoofd te zijn, aangezien de twee beide huilend op hun social media waren gespot.

Maar dan komen we natuurlijk bij de overduidelijk, en bevestigde, relatie van Juultje Tieleman. Dit is met niemand minder dan Koen van Heest, bekend van de Bankzitters. De geruchten gingen een lange tijd rond, er werden zelfs video's verspreid van de twee die door iemand in hun directe omgeving stiekem waren opgenomen. Uiteindelijk was het Koen die met de bevestiging kwam, door een foto te plaatsen waarin het koppel elkaar een dikke zoen geeft. De twee zijn nu al een aantal maanden heel erg gelukkig samen.

Juultje Tieleman

Grootste schandalen

Ondanks dat er veel over Juultje Tieleman wordt gepraat, zij er geen gigantische schandalen waarin zij betrokken is geweest. Er wordt voornamelijk over veel over haar gepraat rondom haar lovers. Echter zijn er wel een aantal dingen gaande rondom deze relaties en dat leggen wij je graag even uit.

Het gerucht ging namelijk rond dat haar relatie met Don de Jong zou zijn beëindigd doordat Juultje niet helemaal trouw zou zijn geweest. Ook zou Gio er niet zo heel blij mee zijn geweest dat Juultje en Don samen waren, aangezien hij en Don goede vrienden van elkaar bleken destijds. Maar had hierover ook wel wat te melden. Iemand stelde haar op Instagram de vraag: "Wat vond je van de reactie van Gio op je relatie met Don?", hierop had Juultje een heel duidelijk antwoord waarop ze een schokkende onthullig doet over haar relatie met Gio:

"A. Hoe ik het mee kreeg waren ze cool geen besties.

B. Ik ging met Don toen hij een vriendin had dus wat boeit 't nog.

Zijn huidige vriendin kwam daar altijd over de vloer ook als ik er was, ik had fully trust dat er niets speelde (want dat zei hij). Bleek toch iets ander te liggen (haha), hoor je mij janken?"

Blijkbaar is toch niets wat het lijkt..

Celebrities

0

0

Jeroen Rietbergen

0

0

Douwe Bob

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk