Koen Kardashian

Koen Kardashian

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Koen Kardashian is de naam waaronder Koen Pieter van Dijk bij het Nederlandse publiek bekend staat. Hij is geboren op 5 november 1992 in Rotterdam. Hij staat bekend als presentator en zanger.

Bekend geworden

De carrière van Koen Kardashian op televisie begon in 2015 toen hij 23 jaar oud was. Rutger Castricum presenteerde een programma op PowNed genaamd 'Niet lullen maar poetsen', waarin hij een aantal welgestelde Rotterdamse jongeren volgde. Koen nam deel aan dit programma en viel bij het publiek al snel op door zijn extravagante leefstijl en flamboyante karakter. Dit is ook de reden dat hij al snel de naam Koen Kardashian kreeg.

Hij is hierna begonnen met zelf programma's te presenteren. Hij is vooral bekend door zijn werk bij MTV Nederland en Vlaanderen waar hij programma's presenteert over Ex on the Beach: Double Dutch. Denk hierbij aan Meekijken met.. en Inpakken met... Ook presenteerde hij in 2019 samen met goede vriendin Jaimie Vaes het programma Just Tattoo of Us.

Privéleven

Koen Kardashian is geboren in Rotterdam als Koen Pieter van Dijk. Hij groeide op in Bleiswijk, maar helaas had hij hier als kind niet zo'n fijne tijd. Doordat hij zich een beetje 'meisjesachtig' gedroeg en uitbundig was, was hij ook erg kwetsbaar. Dit gaf de kinderen op de Christelijke dorpsschool een 'reden' om hem regelmatig te pesten. Destijds trok hij zich vaak met gebogen hoofd terug. Gelukkig trekt hij zich nu amper nog wat aan van de pesterijen en staat hij hierboven.

Over het liefdesleven van Koen Kardashian is niet zoveel bekend. In 2019 liet hij weten samen te zijn met Klaas ten Herkel, maar deze relatie lijkt ondertussen alweer voorbij. Wij denken dat Koen voor nu happy single is en zich lekker focust op zichzelf.

Grootste schandalen

We vinden het een beetje lastig om van 'grote schandalen' te spreken als het om Koen Kardashian gaat. Er zijn wel een aantal dingen waardoor hij onlangs veel in het nieuws geweest is, maar daarvoor is 'groot schandaal' niet de juiste benaming. Hij maakte in 2022 bekend dat hij naar Zuid-Afrika vloog om naar een afkickkliniek te gaan wegens zijn verslaving. Hij verbleef zes weken in deze kliniek om het gevecht met zijn verslaving te winnen, toen hij terugkeerde naar Nederland leek het heel goed met hem te gaan.

Echter begon de geruchten molen wederom te draaien toen Koen Kardashian wederom afwezig was op social media. Uiteindelijk bevestigde hij zelf dat hij opnieuw zes weken naar Zuid-Afrika was gegaan wegens zijn verslaving. "Zes weken geleden ging ik voor de tweede keer in zes maanden tijd naar Zuid-Afrika, om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben. Mijn verslaving."

Over het verloop van zijn tweede opname zei hij het volgende: Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder, mijn trauma's een plek kunnen geven, met een open geest geluisterd, veel gehuild, me eenzaam gevoeld, maar bovenal: sterk geworden in mijn herstel. Mijn prioriteiten zijn veranderd. Ik heb een andere visie op het leven gekregen, de creativiteit stroomt weer door mijn aderen en ik denk weer helder na." Ook liet hij in het bericht weten dat het goed met hem ging, maar dat hij er nog lang niet is. Daarom besloot hij destijds om nog in Zuid-Afrika te blijven om een terugval te voorkomen.

Als we de Instagram van Koen Kardashian mogen geloven is hij op dit moment terug in Nederland en lijkt het beter met hem te gaan dan ooit. Dat is natuurlijk geen groot schandaal, maar gewoon fantastisch voor hem!

Celebrities

0

0

Jeroen Rietbergen

0

0

Douwe Bob

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk