Lange Frans wordt schuldig bevonden aan mishandeling

Lange Frans wordt schuldig bevonden aan mishandeling

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Lange Frans is vandaag volgens het Openbaar Ministerie schuldig bevonden aan de mishandeling van een verkeersregelaar.

Lange Frans en de verkeersregelaar

Het incident tussen Lange Frans en de verkeersregelaar vond vorig jaar oktober plaats op Schiphol. De rapper werd staande gehouden door de marechaussee, omdat hij op de busbaan in de buurt van de ingang van Schiphol een aanvaarding had met een verkeersregelaar. Hij zou deze verkeersregelaar een zetje hebben gegeven toen die niet aan de kant wilde gaan.

De verkeersregelaar liet ten tijde van het incident aan Shownieuws weten dat hij zo hard werd geduwd dat hij met zijn schouder op de stoeprand viel. Hij zou veel pijn in zijn nek hebben gehad, waarvoor hij naar eigen zeggen behandeld moest worden in het ziekenhuis.

Lange Frans zegt op zijn beurt dat dit verhaal is aangedikt. De verkeersregelaar besloot wel aangifte te doen van mishandeling en uiteindelijk werd er door de marechaussee onderzoek gedaan naar het incident.

Uitspraak van het Openbaar Ministerie

De rapper kreeg een boete opgelegd van 400 euro. De woordvoerder van het Openbaar Ministerie van Noord-Holland heeft dit vandaag aan Shownieuws bevestigd.

"De officier van justitie heeft de zaak inmiddels beoordeeld en de zaak is afgedaan via een OM-strafbeschikking – dat is zonder tussenkomst van een rechter", vertelt de woordvoerder aan Shownieuws.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk