Zo zag Maxime Meiland er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 16 maart 2024 om 15:20
realitynl 37
Maxime Meiland is bekend geworden door de deelname van haar ouders aan het programma 'Ik vertrek'. Maxime en haar zus Montana Meiland gingen samen mee met hun ouders Erica Meiland en Martien Meiland een bed & breakfast in Frankrijk te beginnen. Ondertussen zijn de Meilandjes een groot begrip en is Maxime zelf ook een bezig bijtje. We hebben een paar foto's uit de oude doos gevonden!
Maxime verscheen al in 2006 op televisie bij het programma Ik vertrek. Martien en Erica besloten om de spullen in te pakken en om in Frankrijk een Bed & Breakfast te beginnen. Maxime was destijds nog maar tien jaar oud en zo zagen we haar regelmatig op beeld voorbij komen.

Chateau Meiland

In 2019 besloot de familie om weer naar Frankrijk te gaan om een heel kasteel op te knappen en te verbouwen tot bed & breakfast. Dit werd een hit op de Nederlandse televisie en er kwamen meerdere seizoenen. De Meilandjes hebben in 2021 zelfs de Gouden Televizier-ring gewonnen met hun serie. Zo zijn er nog heel wat programma's over de Meilandjes te bekijken. Maxime maakte haar presentatiedebuut samen met haar zus Montana in 2021 met Petit Chateau.

Jeugd

Ondanks dat Maxime nu wat successen heeft gehad, is dit niet altijd zo geweest. Net zoals haar ouders haar voorgingen, heeft Maxime nu ook een eigen biografie ‘Maxime – Misbruikt, Ontspoord en Nu... Gelukkig!’ Over de biografie is inmiddels een smaadzaak gestartIn haar biografie beschrijft ze hoe ze haar jeugd heeft ervaren en wat ze allemaal heeft meegemaakt. In de beschrijving van de uitgeverij klinkt het dat Maxime erg gelukkig was, tot haar vader het gezin verliet. Op de middelbare school werd Maxime slachtoffer van sexting en is ze op haar vijftiende verkracht. Maxime wist de knop om te zetten door therapie, de geboorte van haar eerste kindje en de verhuizing naar Frankrijk.

Maxime Meiland vroeger

Maxime beviel in 2017 van haar eerste dochter als alleenstaande moeder. Sinds 20 augustus 2020 heeft Maxime de liefde van haar leven ontmoet. Ze kreeg een relatie met cameraman Leroy Molkenboer met wie ze 14 september 2021 hun tweede dochtertje kregen. In maart 2022 waren de twee verloofd en op 30 juli 2022 zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. Maxime heeft veel veranderingen meegemaakt in haar leven, zo ook haar uiterlijk! Hier een paar oude foto's van Maxime.
Beeld: Instagram @maximemeiland
Beeld: Instagram @maximemeiland
Beeld: Instagram @maximemeiland
Beeld: Instagram @maximemeiland