Michella Kox wil ook onder het mes: 'Heb al een consult gehad'

BN'ers
door Sophie
donderdag, 02 februari 2023 om 11:50
dochter michella kox
Michella Kox vertelt in Reality Aftertalk: Echte Meisjes in de Jungle, dat ze graag onder het mes wil. Er staat één specifieke behandeling op haar prioriteitenlijst.
Michella Kox in Echte Meisjes in de Jungle
In Reality Aftertalk: Echte Meisjes in de Jungle blikt Michella terug op haar zoveelste avontuur in de jungle. Het lichaam van Lena is iets wat Michella voornamelijk is bijgebleven. Volgens Michella heeft Lena de plank compleet misgeslagen met haar Brazilian Butt Lift. "Het is een smurf met een reet van een meter. Wat je niet hebt moet je kopen, maar Lena heeft de uitverkoop en alles erbij gepakt. Je moet kopen tot een bepaalde grens."
c 63db8a536dbe7
Cosmetische ingrepen van Michella
Michella heeft naar eigen zeggen die grens nog niet bereikt. Er staat zelfs alweer een operatie op het programma! "Er is zeker nog iets wat ik aan mezelf ga laten doen. Dat is mijn pens. Ik word er niet goed van", vertelt Michella. Ze gaat dit via een operatie doen, aangezien de sportschool echt niet voor haar is weggelegd. "Ik hou dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in eens kist dat een feestje gemist en dan ga ik weer vreten. Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens."
De realityster heeft zelfs al een consult gehad en vindt écht dat het eraf moet. "Ik word er schijtziek van. Het moet eraf. Ik heb ook al een consult gehad by the way. Ik kan er niet meer tegen."