Nicol Kremers start wraakactie richting Peter Gillis: 'Aangifte van alle mishandelingen'

BN'ers
door Tika
woensdag, 07 juni 2023 om 12:03
nicol kremers start wraakactie richting peter gillis aangifte van alle mishandelingen
Het blijkt dat Nicol Kremers dood ongelukkig was in haar relatie met Peter Gillis. Er is een hoop narigheid gebeurd en dat heeft ze altijd moeten incasseren. Tot nu, een jaar na de mishandeling, doet ze haar verhaal.

Nicol Kremers doet boekje open over relatie Peter Gillis

"De gevoelens van pijn en angst heb ik heel lang diep weggestopt. Maar nu we de aangifte aan het voorbereiden zijn, komt dat allemaal weer omhoog. Dat maakt het er niet makkelijker op”, legt Nicol uit in gesprek met weekblad Party . Na een jaar is ze alsnog van plan om aangifte te doen. Peter zette haar destijds onder druk om geen aangifte te doen. Maar hij heeft zich zo vaak negatief geuit over haar in de media, dat ze er helemaal klaar mee is. Voor haar was dat de doorslaggevende factor en dat kunnen wij ons wel voorstellen!

'Opgewekt, leuk en aardig'

Tijdens de relatie met Peter was ze ontzettend ongelukkig. Wanneer ze Massa is Kassa opnamen, zette zij een toneelstukje op. "Bij de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig doen, terwijl ik me zwaar ongelukkig voelde. Ik voerde een toneelstukje op, omdat ik gewoon te angstig was om de waarheid te vertellen.” Eigenlijk heel zielig.

Aangifte tegen alle mishandelingen

De mishandeling die vorig jaar mei plaatsvond, is groot geworden in de media, maar dit is niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste keer dat dit gebeurde. "Ik ga aangifte doen van alle mishandelingen. En dat zijn er nogal wat", laat Nicol weten. Eerder heeft ze het niet gedaan omdat ze bang was voor Peter. "Bang voor wat hij zou doen."

'Nee, ik kijk niet'

Inmiddels wordt het tiende seizoen van Massa is Kassa
uitgezonden. Voor iemand die geen fysieke rol heeft in de serie, horen we de naam Nicol best vaak vallen. "Dat had wat mij betreft niet gehoeven. Nee, ik kijk niet. Maar ik keek ook al niet toen ik er nog wel in zat.”
Nicol is uit op wraak en dat is haar goed recht. Gerechtigheid zal ze krijgen.