Dit is de nieuwe vriend van Nicolette Kluijver

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 23 maart 2024 om 9:20
realitynl 62
Nicolette Kluijver is bekend als presentatrice van Expeditie Robinson en als voormalig model. In 2020 is Nicolette gescheiden en verhuisd naar het zonnige Bonaire, maar haar leven heeft plotseling een andere wending gekregen!
Nicolette is in 2012 getrouwd met Joost Staudt, samen hebben ze drie kinderen gekregen, waaronder een tweeling. In 2020 bracht Nicolette het nieuws naar buiten dat ze gaan scheiden. Kort na de scheiding verhuisd Nicolette naar Bonaire met de kinderen. Zo vertelde Nicolette onlangs in een interview: "Op Bonaire heb ik heel weinig prikkels, alles gaat in een veel relaxter tempo dan in Nederland. Het is ook heel fijn om altijd in de vrije natuur te zijn, met je voeten in het zand." Ze is niet alleen tot rust gekomen, zo heeft Nicolette ook haar nieuwe liefde ontmoet!

Partner

Op Bonaire leerde Nicolette een nieuwe vlam kennen genaamd Milan Zolak. De militair verbleef daar een enige tijd voor zijn werk. Aan RTL Boulevard laat Nicolette weten dat het heel goed gaat tussen de twee: "Kijk, hij is heel vaak op missie en ik ben heel vaak weg. Dus ja, als we elkaar zien is het supergezellig." De terugkomst van Nicolette heeft een positief effect op de relatie, maar samenwonen zit er nog niet in. Onlangs zijn de twee wel in het Gooi gespot en zegt ze 'ultiem gelukkig' te zijn.

Terug naar Nederland!

Nicolette is onlangs weer teruggekeerd naar Nederland! Zo is ze weer helemaal gegrond, Nicolette deelt op haar Instagram dat ze zelfs al de sleutels van haar nieuwe huis heeft. “Gelukt! Een huis in Nederland. Ik ga er het fijnste en warmste huisje van maken voor mijn lieve kids en dieren," is wat Nicolette bij de foto schrijft. Nicolette houdt een sleutelbos vast, op de achtergrond is een weiland te zien, zal dit iets zeggen over de plek waar ze zal wonen? De reden waarom Nicolette weer terug is in het kikkerlandje is, omdat haar oudste dochter Isabella naar de middelbare school gaat. Zo laat ze aan RTL Boulevard weten blij te zijn dat ze terug is: "Ik heb Nederland echt gemist.”
Beeld: Expeditie Robinson