Dit is de nieuwe 17 jaar jongere vriend van Glennis Grace

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 29 maart 2024 om 9:47
realitynl 102
Hoewel Glennis Grace vorig jaar hotel de botel is gespot met haar Boyd, is het nu akelig stil. Zo zijn er geruchten dat Glennis aan het daten is met een 17 jaar jongere voetballer!
Glennis Grace heeft vorig jaar bekend gemaakt in een interview met RTL Boulevard, een relatie te hebben met muziekproducent Boyd Gijbels. Zo stonden ze geposeerd voor het weekblad Story. Eerder waren de twee al gespot in Nederland, daarna zijn de twee samen op vakantie geweest op Curaçao. Inmiddels hebben we een hele lange tijd niets meer gehoord. Zo heeft Glennis haar straf gehad en heeft ze eindelijk haar rust gevonden na het Jumbo-incident. Geruchten doen de ronde dat het over is tussen de twee en dan Glennis inmiddels een nieuwe vlam aan de haak heeft geslagen.

Stiekem

RealityFBI heeft onlangs op Instagram een oproep geplaatst hoe het nu zit met Glennis Grace en de liefde. Hierop volgde veel berichtjes van volgers die net iets meer over de situatie afweten. Zo werd het duidelijk dat Glennis een nieuw vriendje heeft. Glennis bevestigt dit nieuws niet, maar toch is het overduidelijk dat er iets speelt. Zo meldt RealityFbi op Instagram: "Op de 'bescheiden' amateurclub waar deze jongen voetbalt, zou Glennis Grace binnenkort ook optreden. Voor zover bekend zou dit de eerste keer zijn dat Glennis Grace daar optreedt, vooral omdat haar nieuwe liefde daar dus voetbalt."

Bronnen

Verschillende bronnen melden dat Glennis een nieuwe vriend heeft, namelijk de 17 jaar jongere Levy van Nispen. Zo gaat dit nieuws al een langere tijd bekend in het voetbalteam waar Levy in speelt. Levy heeft inmiddels de bijnaam 'clubhopper' gekregen omdat hij in zes jaar bij zeven verschillende clubs heeft gevoetbald! Het feit dat Glennis een optreden geeft op een amateurclub is opvallend. Zo zegt een bron: "Dat is niet omdat een amateur club zo makkelijk allemaal artiesten kan betalen." Het is overduidelijk dat er meer speelt tussen die twee.